Nilayy67 Bugun doktorumuz inek sütü kesinle yasak dedi e peki yoğurdu ne sütüyle mayalıcam anlamdım ?5 buçuk aylığız birde gece beslenmesi bırak dedi erken değil mi
nazliicank Nilayy67 içmesi yasak yoğurt olarak verebilirsiniz mayalayıp. Bebegım 4 aylıkken kendi kesmişti gece beslenmesini sonra yıne basladı. Biz dğn kontrole gittik gece veriyorum mama dıyınce bısey demedı.5.ayda da kesen var ama. Bu arada inek sütüne alerjisi mi var o yuzden mi söyledi
bal_cocuk Nilayy67 bebeğim 2 aylık gece 12 ile sabah 6-7 arasında beslenme yok doktorumda gerek yok diyor bence sorun olmaz
Ucansupurge Nilayy67 Direk içmesi yasak fermente halini kullanilmasi gerek, yoğurt,kefir ve peynir. Gece beslenmesi 6.aydan sonra olmasa da olur. Keserseniz sizin hayriniza 🤔🥰
livanurvealpinannesi61 Nilayy67 inek sütü içmesi yasak yoğurt yapabilirsiniz ama. Süt içirmeyin demek istemiş size. Gece beslenmesi de 12 aylıkken kesilir. 5 aylık bebek için çok erken. 1 yaşa kadar gece beslenmesine devam edilir.
Nilayy67 nazliicank benim oğlum anne sütü alıyor gelişimi de iyi ama nasıl keseceğimi bilemiyorum inek sütüne alerjisi yok çok şükür
Semaaa39 bal_cocuk çok küçük değil mi beslenmemesi için. Benımde oğlum 2 aylık bazen uykudan meme ıcın uyanıyor vrıyorum
bal_cocuk Semaaa39 yani biz gece uykusuna gecince uyanmıyor ben de uyandırmıyorum. Arada bazen 3 gibi uyanıyor bakıyorum meme istiyorsa veriyorum ama genelde kesintisiz uyuyor. Doktorum da uyandırma dedi
Saafie Nilayy67 süt olarak önerilmiyor ama yoğurt, peynir bunları verebiliyorsun.. Doktorun demek ki gelişimini iyi görmüş ki gece beslenmesini kes diyor, gece beslenmesini şimdiden kesmen senin için de iyi olur