Rabiakorkusuz 4 ay 15 günlük bebeğim ek gıdaya başlamamda sakınca olur mj sizce kızlar 3 gün kuralına uyarak yoğurt verdim şimdilik çok sevmedi ama doktorumuzda midesinfe reflü olduğu için çok kusuyor erken başlarız ek gıdaya demişti
Olimbonii Rabiakorkusuz 4 aylik basladik ogluma sebzeler yogurt meyveler tattirdim alerjik reaksiyon yada sindirim problemi gormedim sadece yogurt bağırsaklarını biraz bozdugu için yogurt vermiyorum tadimlari bitirdik suan kemik sulu corbalardan yiyor sebzeli
KBC Rabiakorkusuz bizde öyleydik reflüsü olduğu için pek kilo alamıyordu doktor 4.ayda meyve ve yoğurtla başlattı ama bu ay sadece tadım olarak ver demişti yani 4-5 çay kaşığı kadar. 5.ayda sebze de ekledik bir de porsiyon büyüttük 10 çay kaşığı kadar. bizde sıkıntı sadece kakası hemen sertleşti onda biraz zorlandı ama Şuan 6.aylığız ek gıdaya tamamen geçtik arada bi kabızlık oluyor ama doktor düzene geçince geçecek diyor
KBC Rabiakorkusuz biraz daha yoğun kıvamlı olan şeyleri sütte olduğu gibi kusamıyor ama su, çorba gibi şeyleri maalesef birazda olsun çıkarıyor. Önceki halimize göre çok çok iyiyiz tabi birde doktor 6.ayla ve ek gıdayla beraber azalıp bitecek demişti ciddi azalma oldu
Rabiakorkusuz KBC evet bizede doktor öyle dedi ek gıdada azalır diye ama 1 yaşa kadar da devaö eder dedi az da olsa