Acecen Bebeğim özellikle şu iki gündür çok aşırı kusuyor meme + mama verıyorum ama sutum yetersız oldugu ıcın agladıgında memenın arkasına mama verıyorum daha sonrası aşırı kustu fazlamı gelıyor acaba ?
Sare_nuhaninannesi_05 Acecen fazla geliyor olabilir canım birde meme ve mama farkı varya tat olarak o mideye birden girince baskı oluyor olabilir bende aynı şekilde ilerliyorum ama korkma bence fazla geldiği için olabilir🥰
MeteKaan Bizde ayni durumdayiz.dun asiri kustu bugun yok gibi fazlasini atiyor sanirim…. 05 amasyali 🤭bende amasyaliyim
Acecen MeteKaan ben midesını usuttugunu dusundum acıkcası o kadar kusma yasadıgımız ıcın demekkı herkes yasıyormus panik yok🙏🙏🥰
Acecen Özellikle şu iki gündür kusma aşırı olunca endişelendim açıkçası benım ılk bebeğim tecrubesızlık ve panık olunca daha zor oluyor bu surecler acıkcası teşekkür ederim donusunuz için 🥰 bebişinizi saglıkla buyutun🌸
MeteKaan Acecen panik yok güc var ;) yenidogan ayaklarini ellerini fazla hareket ettirmiyor dimi ? Bazen ayaklarini sadce bez degistirirken kullaniyor ? Sizinki öylemi
Acecen MeteKaan yok maasallah benımkı baya hareketli ellerı ve ayakları oyun halısında ozellıkle cok oynatıyor alt acarken zaten hıc sabıt kalmıyor sızınkı hareketsız mı cok kac aylık ayrıca ?
Acecen MeteKaan maaşallah herşey zamanla oturuyor emın olun bızımkı 3 aylık oldu o yuzden daha farklı tabı Allah bagıslasın🙏🌸