Birbebekk Kızlar oğlumda enfeksiyon çıktı kanında baya fazla iğne verildi altı adet yapıldı ignelerden sonra tekrar tahlil yaptırmak şart mı doktoru aradım ama ulaşamadım kendisine 2,5 yaşında oğlum bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.tesekkurler şimdiden 🙏
Umutali04 Birbebekk benim oğlumda tıpkı sizin dediğiniz gibiydi direkt yatirdilar ve iğne tedavisi sonrası tahlil tekrar yaptırdılar tabiki yaptırın içinizde rahat etmiş olur.
Hkshkshsk Birbebekk benim oğlumda şuan öyle 3 iğne verildi bize şurup ve ateş düşürücü verildi iğne bugün son vuruldu 2 gün geçsin gidip ekrar tahlil yaptırcam oğluma ne olur ne olmaz hep kan tahlilinde bide vitami değerlerinde baktircam artık her ay gidip baktircam oğluma bu hafta oğlum mahfoldu titreyip duruyor iç ateşi oluyor arada gece uyuyamiyor alarm kurup kalkıp tekrar ilaç veriyorum sizede geçmiş olsun bence gidin yaptırın
zarifbirhanim Birbebekk Evet tekrar tahlil yapılır. Genelde tedaviye başladıktan sonra tekrar tahlil için gün verir
Birbebekk @Umutali04 bbrbr4785305 demekki baya yüksekmis yatırılmış cnm crp degerini bir bak tahlil kağıdında