aslihaleninannesi Kizim 6 bucuk aylik 2 disi cikti. 15 gun once ve yaklasik 10 gundr gogus ucunu emmekten degil emerken gogus ucumu uzatiyor cekisleyip etrafa bakiyor. Bu yuzden catlak olustu hatta biri kaniyor dayanamiyorm emzirmeye onu sagip iciricem diger gogsum daha iyi ama onun da sonu digeri gibi olma yolunda ASIRI derecede tavsiyeye ihtiyacim var
OMG5860 aslihaleninannesi oğlum 10 buçuk aylik 6 tane disi var her yeni dışte yara oluyo lansinoh sürüyorum bi süre sonra geçiyo artık alıştım acıya sanrm
OMG5860 aslihaleninannesi valla oğlum bilinçli şekilde isiryo yapma deyince de guluyo ben bi türlü vazgeciremyorum sadece isrdgi zaman burnunu hafif sıkıp birakmasini sağlıyorum o kadar
OMG5860 aslihaleninannesi her emmeden sonra sürüyorum ve o göğsümu diğerine göre daha az emzryorum ortalama bir hafta da gecyo ama 11 ay olacak nerdeyse bu kaçıncı yara oluşu artık sayamyorum
OMG5860 aslihaleninannesi aynen göğüs acısı cok ama cok zor ilk aylar da cok zordu dışı çıktıktan sonrada zor artık ama dayanyorum yapacak bişey yok
aslihaleninannesi OMG5860 benim ilk defa 6 bucuk ayda oldu katlanilir gibi degil Tam bir caresi yok gibi 🥴