berosunannesi Bebisimin sürekli tırnaklarını törpülüyorum ama illa bi yer bulup çiziyor o güzel suratını. kıpkırmızı oluyor. Sizlerde oluyor mu yüzüne ne sürebilirim
Sare_nuhaninannesi_05 berosunannesi yüzüne değilde biraz elleri için önlem alabilirsin canım evet eldiven takmayı sevmiyorlar ama en mantıklı çözüm bu yüzü için de hiç bir fikrim yok 🥰
LaMamaDellaCicala berosunannesi benimki sabah burnunu cizmis bazen çaki gibi yuzunu ciziyor turnaginida kesiyom torpuluyom yok gene bunuyor bi sekilede yedi aylik oldu hala boyle iylesiyor izd kalmiyor diye bisey yapmiyorum ya
0000Bahar berosunannesi anne sütü iyi geliyor çiZdiği yere anne sütü sür hiç bişi kalmıyor ben öyle yapıyorum
berosunannesi Sare_nuhaninannesi_05 3 buçuk aylık oldu artık eldiven takınca üzülüyorum çünkü ellerini kullanmayı çok seviyor😔
Sare_nuhaninannesi_05 berosunannesi evet oda var benim kızımda seviyor ama küçük benimkisi sizin ki büyükmüş birazcık 🥰
berosunannesi LaMamaDellaCicala evet benimki de aynen öyle tırnağının ucu kalsa onu bulup çiziyor resmen yüzü kızarıyor kısa sürede geçiyor ama acıyo sızlıyo mu diye de düşünmeden edemiyorum
LaMamaDellaCicala berosunannesi bir gece oyle bi aglayarak uyandi bir baktim alnini cizmis🥴aciyor demekki