bsekrcnn Bebeğinize ne zaman ve nasıl alıştırdınız emziği bebeğim 9 aylık gece 6-7 defa uyanıyor emmeden uykuya dönemiyor bu aydan sonra çok mu geç alıştırmak
Sare_nuhaninannesi_05 bsekrcnn yani evet baya bir geç kalınmışlık oluyor canım benim ben direk doğar doğmaz ağzına verdim Allah’a şükürler olsun devam ediyor 🥰
GunesPera bsekrcnn 20 günlükten itibaren ara ara hep denedim. Şuan 2ay 21 günlük. Bips, wee, philips avent hiç birini tutmadı. Aklıma geldikçe deniyorum yine tutmuyor. Elini şapur şupur emiyor emziği emmiyor. Memeden de ayrılmak istemiyor 🥺
Ahu2 bsekrcnn 1 aylık olunca verdik çünkü 4-5 saat memede kalmak istiyordu.. Bıbs silikon kullanıyoruz. Bebeğim şuan 7 aylık.
bsekrcnn Sare_nuhaninannesi_05 bende verdim doğar doğmaz ama asla kabul etmedi sürekli deniyorum Farklı Farklı olmadı
seboss35 bsekrcnn 1 aylıkken verdim hayatımda yaptığım en doğru şeylerden birisiydi bana göre yoksa gece hiç yatamiyordu hep meme de olmak istiyordu emzigi verdiğim günden beri rahatım
Sare_nuhaninannesi_05 bsekrcnn doğrudur canım benim almayan çocuk almıyor dediğin gibi ama şuan için bilemiyorum belki sağ gösterip sol vurur alır emziği bilemeyiz 🥰
gecekusu_- bsekrcnn ben anne göğüs ucuyla aynı değere sahip emzik aldım ilk kabul etmedi sonra emziği verirken biraz küçük küçük dokundum emziğe ve aldı çok şükür 🙏🏻 ☺️
slkndwht bsekrcnn yani bu aydan sonra bıraktırmaya çalışıyolar genelde anneler bence alıştırmaya çalışmayın. Ben ilk 6 ay kullanılmasından yanaydım ama kızım ikinci ayda denediğimde almadı. Ara ara dört aya kadar denedim dördüncü aydan sonra da vermeyi mantıklı bulmadım emme düzeni oturdu diye.