Glzrpdr Merhabalar, oğlum 2 aylık olmak üzere. Henüz biberon ile tanışmadı. Anne sütünü sağıp vermek istiyorum dışarda filan rahat olur diye. Etraftan sürekli meme reddi olur diyorlar. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var
Asyaveannesi04 Glzrpdr meme reddi yapmayan biberon var, ama sizin ki daha çok küçük vermeyin derim emzirme örtüleri var büyük rahatlık ondan alın daha iyi ben çalışmasam hiç biberonla tanıştırmazdım şuan 14 aylık hem emiyor hem hala sağıyorum meme reddi yapmayan mimijumi aldım onunla içiyor ben evde yokken
YaseminAren Glzrpdr meme reddı gapmayan deseler de benım bebegımde meme reddı yaptı bıberon ama ıse baslıycktm kasıkla denedık yemedı mecbur kaldık kullandık rahatkık ıcınse evet cok rahat edıysun dısarda ama ben hıc ıstemedım ıstemedıkce mecbur kaldım
ruveydaensar Glzrpdr sütüm azaldiktan sonra verdim önce kabul etmedi kaşıkla devam ettik bir buçuk ay . Sonra lansinoh tuttu çünkü kaşık çok zorluyordu ve yorulduğu için yemiyordu artık doydugundan değil de . Biberona başladık bir ay sonra falan beni iyice bıraktı ama şöyle ki eğer sütüm yeterli olsaydı belki tutardı ama çektikçe gelmiyordu biberon gibi öyle öyle yok denecek kadar az şimdi sütüm maalesef. Sağım falan da yaramadı. Yani bikac kere dışarda vereceksen sanmıyorum bı şey olacağını ama alisirsa ister istemez red yapabilir göze alma derim . Dışarda da yolunu bulur emzririrsin bence