lceLady Beceriklianne 5 aylıktı sadece yemek yaparken binerdi onun harici izin vermedim 7.ayda ayaga kalkmaya baslayınca tamamen kaldırdım
Kbr-a Beceriklianne yürüteç yerine ilk adım oyuncakları var onlara baksanız daha iyi olur. Hoppala ve yürüteç iskelet sistemine çok zarar veriyor☘️
Ciceek Beceriklianne Yürüteç bebeklerin hem sağlığı açısından ayak ve kalça kemikleri için zararlı. Hem de emekleme sürecini de sekteye uğratıyor. İlk adım arabaları yürüme arkadaşı tercih edebilirsiniz hem özgüven gelişimine de katkı sağlıyor.
zehraaktas Beceriklianne 6 buçuk aylıkken günlük yarım saati geçmeyecek şekilde bindirmeye başladım 7 aylık olduk adımlamaya başladı yürütecin etkisi olduğunu düşünüyorum önceden yapmıyordu
Kaptan03 Beceriklianne Altı aylıkti canım yaşına doğru adimladi zaten kendi binmek istemedi yürüme hevesine😅
Olimbonii Beceriklianne 5 aylik gunde toplasan yarim saat duruyor içinde fazla durmuyor kendi suruyor bile
asyanin_annesi35 Beceriklianne zararlı gördüğüm için almadim onun yerine yürüme arkadaşı alicaz canım