Girlsmom Kızlar 2 buçuk aylık bebeğim memeyi ağzına alıyor çekmiyor sütü. emzik gibi emiyor bende sütüm azaldı diye üzülüyordum baktım ki çekince gayet geliyor ne yapmam lazım acil yardım edin lütfen 😢
Didem27 Girlsmom ayaga kalk oyle emzir tutuyor gecici bir durum bu bebekde geri kendine gelior ben yeni atlattim cok sukur
Minikerkegim Girlsmom büyüyor annesi dikkatini çekecek seyleri keşfediyor.bu dönemde emme süresi kısalıyor genelde memede oyun oynuyorlar. göğüs askına bebeğinin dikkatini çekecek renkli bişey tak. Öylelikle emzirirsin
Mercimek34 Girlsmom imkanınız varsa sağıp biberonla verin yoksa masaj yapın göğsünüze süt akışı başlasın memenizden tadını alsın öyle belki emer
Girlsmom Mercimek34 bir kaç kere sağdığım sütü biberonla verdim acaba ondan mı böyle yapmaya başladı diye düşündüm 😌
Mercimek34 Girlsmom bende doğduğundan beri sayılı da olsa biberonla verdim meme de sorun olmadı, ama farklı zamanlarda memeyi almadığı oldu. Biberonunuz nasıl doğal uçlardan olanlarla meme reddi konusu çok daha az yaşanıyor