Zuhalefe Uyku eğitimi vermek istiyorum bebeğime ama eğitimler cok uçuk fiyatlı kendim nasıl yapacağım bilmiyorum. Ya da güvenilir gerçekten iyi bi eğitimci tanıyan var mı ?
Zuhalefe Zuhalefe sallanarak uyuyor emziği uyurken emiyor ama eliyle asılıyor ellerini tutuyorum sizce emziği bırakmalı mıyım
Mira-mommy Tospik_uykuda sayfasına bir bakın isterseniz bende eğitim alacakken ucundan döndük bebeğim yine düzelmezse ben de eğitim alacağım, fiyat olarak şu piyasaya göre daha uygun diye biliyorum
Zuhalefe 1Dost merhaba 3 kere eğitim verdim dediniz eğitimden sonra gene eskisi gibi mi oluyorlar bi de bebeğiniz nasıl uyuyordu
Melinya Zuhalefe aynı şeyi yaşıyorum emziğiyle oynamaktan uyumuyor ama emzikte rahatlatıyor sadece uyurken alıyo ztn bırakmayı düşünmüyorum sakinleşiyo çünkü
Zuhalefe Umutveannesi 6 aylık geceleri sürekli uyanıyor gündüz uykuları 20 25 dk dışarıya çıktığımızda ayakta sallanmak istiyor
Geceist Zuhalefe nasıl bir eğitim mesela benim bundan 1 hafta önce gece 2 lere kadar uyumayan bi bebeğim vardı şuan 8.30 - 9 diyince uyuyor şükür kendi çapımda bişeyler düzeldi
Zuhalefe Geceist gündüz uykuları uzasın istiyorum 20 25 dk sonra uyanıyor geri uykuya dönemiyor ben tekrar sallıyorum ama çoğu zaman uyumuyor geceleri cok sık uyanıyor destekleri bırakmak istiyorum
powerpopboy Zuhalefe melek uykuda burcu hanımı şiddetle tavsiye ederim instagramda bulabilirsiniz şu an piyasada en uygun fiyatlı en son 700 lira idi çok memnun kalırsınız
Umutveannesi Zuhalefe sallayarak uyuduğu için döngüleri atlayamıyor bu yüzden gündüzleri 30-45 dk uyur en fazla. Gece de sallanmak için sık sık uyanır. Sallamayı bırakmanız lazım
1Dost Zuhalefe Ayakta sallıyordum. hayır eskisi gibi olmuyor. Alışıyorlar eğitime kızım 2.5 senedir kendisi uyur oğlum 3 ay oldu
Gencebru Zuhalefe merhaba aynen ustte kalsin bende vermek istiyorum dediğiniz gibi pahali. Bende izmirlianne var onu takip ediyorum e kitabı var onu almayı düşünüyorum onunla bile başaranlar varmış yada sadece paylastiklsrindan yola çıkarak deneyip yapanlar da . Sorun şu ki bende sabır yok bakalim ne olacak