Aylinin-annesi 2 ay 17gunluk bebeyim yatakdan duşdu nasıl oldu bilmiyorum arlkası usde deyil karnı usde duşdu çok korkuyorum bişey diyun lutfen
Kerem_k1 Aylinin-annesi kızarıklık morarma gibi vücudunda birşey varmı? Gözlerini açıyorsa kayma var mı? Düştüyse iki saat bi bakın uyutmayın. Kusması oldumu? Bunlara dikkat etmelisiniz.
EylemG Aylinin-annesi canım benim oğlum da4 aylıken düşmüştü gözlemedim saatlerce ama hastaneye gittk yinede küçük diye götürün sizde , Allahın izniyle bir şey yoktur.
Aylinin-annesi AsyaMYk götürdüm hiç bişeyi yok dedi heryerine bakdı kızımda oynuyo guluyo meme emiyo normal halindeki gibi amma yinede korkuyorum
Aylinin-annesi AsyaMYk Kerem_k1 EylemG aktifmaya ruveydaensar Ist2121 Nasıl düşdü nasıl oldu hayla şokdayım kucucuk bebek nasıl haraket etdi nasıl oraya kadar geldi usdundeki yorganı nasıl kaldırdı Şokdayım yemin ederim Sadece çığlık sesini eşitdim geldim gördüm Agzı usde yere duşmuş arkası usde diyil kollarınnan kendini tutub başını kaltırmış Dudagı biraz kızarmış başka hiç bi yerinde hiçbişey yok
ruveydaensar Aylinin-annesi geçmiş olsun doktora götürün acilen , umarım bı şey yoktur ama uyutmamaya çalışın .
Ist2121 Aylinin-annesi yatak yuksekligi kac cm bi olcun? 50 cm uzerinde ise tehlikeli oluyor normalde ama sizin bebeginiz kucuk yinede bi olcun derim
aktifmaya Aylinin-annesi Çok geçmiş olsun şimdi ki bebeklerde bi değişik arkanı dönmeye gelmiyor 😅 daha dikkatli olursun artık güzel anne🤗
ruveydaensar Aylinin-annesi çok şükür çok geçmiş olsun . Ayaklarını direte direte kaydirmis olabilir kendini . Bundan sonra dikkat edersiniz hareketli bı bebek olacak demekki
Aylinin-annesi ruveydaensar Evet hamilelikden beri çok haraketli doktor sadece eliyle bakdı her yerine dedi iyi hiç bişey yok eliyle bakması yetiyormj?