Ebrushkaa Ebrushkaa altda yorumlar var ama ben bunu doktora sordum kızım 3 günde 1 yapıyordu anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normal dedi bazen 1 gunde üst uste yapıyor bazen 3 4 günde 1
Mom_babyy kbra-10 anne sütü aldı mı normal diyorlar ama sanki yapaiyor diye çok zorlanıyor gibi geliyor bana
Efy Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar yapmaması normal eğer sancısı olmuyorsa endişe etmeyin onun dışında karnına masaj yapabilirsiniz
Mom_babyy Efy gaz sancısı var ilaç kullanıyorum gazını da çıkarıyor ama ne bileyim hergun 6 7 defa yapan kız birden kesilince insna korkuyor
Nurossu7 Mom_babyy 5 gün yapmamıştı o yüzden gittik doktorun yanında yaptı 🤣 doktorda 10 gün normal demişti
1prenses2prens-annesi Ikizannesi06 saçmalanacak bir durum değil bende yapıyorum o zaman daha kolay yapıyor
Mom_babyy Nurossu7 bebekler doktorları seviyor benimkisi de her gittiğimde yapıyor bu sefer yapsa baya sevinirim 😂
Ikizannesi06 1prenses2prens-annesi kulak çöpüne dedim ben o bebek için alışılacak bir durum olur uyarı verince yapması iyi bişey değil parmakla üzerinden sürersiniz ayrı bişey her 3-4 günde bir kaka yapmadığında bunu yapmak iyi bişey olmaz