Bukrelinam mt_bebek1 bende doktora söyledim bir ay bekle dedi 3 aylgz bizde haberleselim inslh bir ay sonra umarım tekrar gaz yapmaz çok üzülüyorum vermeyince de verince de o haline daha da üzülüyorum bende vermiyorum suan
mt_bebek1 Bukrelinam bende tedirgin oldum vermediğim için ama çok araştırdım korkulacak bir şey yok canım benim üzülme.
Bukrelinam mt_bebek1 dişleri geç çıkar bıngıldak geç kapanır vs okudum biraz üzüldüm ama teşekkür ederim canim haberleselim mutlaka
Masal_Arya Bukrelinam bizde Ocean kullamiyoruz gaz ve kabizlik var bebegim dogdugundan beri kakasini yaparken ikiniyor bu vitaminide 3 gunlukken kullanmya basladik ondanmi acaba
Biris Bukrelinam bizde de huzursuzluk oluyor bazen vermeyi unutuyorum farkı öyle anlıyorum ama kan damlası da veriyorum ondan da olabilir mi bilemiyorum
Bebetonunannesi16 Bukrelinam 4.5aylık malesef diş değilmiş sünnet olmuştu pipisi enfeksiyon kapmış 3gündür perişanız dün gece acildeydük damaryolu bike bulamadılar heryeri delindi çocuğumun çok üzgün ve çaresizim keşke diş olsaydı razıydım ona
Bukrelinam Bebetonunannesi16 çok geçmiş olsun 🥲bebeklerimize Rabbim şifa versin hiç bir bebeğin bir yeri ayırmasın gercktn çok zor
Bebetonunannesi16 Bukrelinam sağolun amiin inşallah benim bebeğim de bütün çocuklarda bebeklerde şifa bulsun Allah herkesin evladını kendine bağışlasın inşallah