Minikbirbebek 9.300 kilosu kız bebek Ne yapabilirim Mama içiyor 2-3kere Meyveler çorba yemek az az yiyor Nasıl toparlatabilirim Hala 3-6aylık kıyafetlerini giyebiliyor
Tarcn_34 Minikbirbebek mama kaç CC içiyor? Muz ceviz pekmez karışımı ara öğünde vermeyi deneyin işe yarıyor
Kuzeymomss Minikbirbebek ablamın komşusunun kızı da asla birşey yemiyor, ne mamalar aldılar ama yok. 2 2.5 yaşında 10 kilo falan, test vs yapıldı mı acaba kızınıza?
Aselllll Minikbirbebek cokda zayıf degıl aslında kılo gelırım cetvelıne göre boyu uzunsa bılmıyorum ama mama 2 3 kere cok fazla onun yerine besin degerı yuksek yemekler sunabilirsiniz hem kılo hersey demek degık önemlı olan saglık
Tarcn_34 Minikbirbebek dedim belki mama çok içiyor diye yemek az yiyordur ama mamayı normal iciyormuş. sabah kahvaltisinda pekmezli yumurta vermeyi denediniz mi? Yedirmek kilo aldırmak zor gerçekten anlıyorum sizi.
Kuzeymomss Minikbirbebek genetik olabilir mi? Çünkü örnek verdiğim komşu da çok zayıfmış ve hala zayıf. Onlarında tüm testleri temiz çıkmıştı ki düşünün 2 2.5 yaşında 10 kilo bile tam yoktu yani
Ucansupurge Minikbirbebek Saglikliysa bir problem yok ki canım benim kızda 18olmak üzere ve hala 10kilo 6 ayda 100gr anca aldı. Dünyayı da yiyor ama kilo yok genetik herhalde
Irmakmelegim Minikbirbebek 19 aylık kızım bnmde 11 kg şuan 83 cm aslında bizlere zayıf geliyor saglikliysa bnce çok takmayın muz avokado ikilisi hem sagljkli hem kilo aldırır mesela yogurt lu un çorbası kilo aldırır severse eger
Gunesim48 Minikbirbebek benim kızımda 16 aylık 9 kilo . Zayıf bir bebek çok şükür sağlıklı . Pek yemek yemiyor iştahsız ve çok hareketli. Kiloya takılmayın önemli olan sağlıklı olmaları
Aloneeee Minikbirbebek boyu kaç cm? Doktorumuz bize raporlu mama başladı erkek 16 aylık 9 kilo bizimde
gamzes-26 Doğus kilosu kaç onemli olam doğuş kilosuna göre ne kadar kilo aldığı. benim kızda 18 aylık 9 küsür kilosu ama 2700 doğdu doktoru kendi tablosuna göre iyi gidiyor normal 3.5 4 kilo doğan bir bebeğe göre kıyaslama demişti