Naree Oglum 12/17 günlük 1 yaşına girdik ama çok sinirli suratına tıjst atıyor hayır dedigimde önceden kelimeler çıkıyordu şimdi sadcee baba mama benim gibi olan var mı ? Önceden anneanne teyze dede diyodu şimdi hayır. Ve aşırı sinir var ısırma var
Nedenneden Naree 12 ay 8 günlük önceden yine anne baba mama meme dede falan daha çok söyleniyordu bu ara uykuya direnme var teyze ve kendi kendine söylenme harici kelime çıkmıyor ağzından 1 yaş sendromunda sanırım yaptıklarını yapmamaya başladı herşeye ağlıyor en zoru bu atak 😀
_ipekk18 Naree 13 ay 21 günlük sürekli mızıklama sürekli ağlama halleri sabah kahvaltu etmez yemez canı isterse kendi jendine bişeyler anlatıyor dili dönse anliycamda 🤣 dıgl dıgl söyleniyor baba meme der dede der falan daha anne falan yok ördek sesi çıkarır vak vak der köpek ha ha der falan
yase_bora Naree 12 ay 20 günlügüz, iki saattir uyutmaya çalışıyorum ve uyumuyor, bıraktım geldim babası gitti ağlamasına, simdi de geçtim ben ağlıyorum insallah birazdan da bana gelir, çünkü delirmek uzere falan değilim tam anlamıyla delirdim