Zulfiyye 2 gündur kizimin atesi inmiyor . Hasta bile diyil . Sadece atesi var . İlac veriyorum duwuyor gece yeniden kalkiyor. Yarin doktora goturucem. Sizce neden oluryor. Cok korkuyorum. Bu arada qizim 9 ay 8 gunluk. Atesi 38 e kadar cikiyor .
EYEY Zulfiyye benim oğlum da (13 aylık) 5 gündür 38-39 derecelerde ateşi var dr enfeksiyon yok diyor herhangi bir virüs yok diyor ama anlamadık ateşini bir türlü düşmüyor diş desek değil. Şişlik çıkıntı vs hiç yok ağzında sadece calpol ve dolven verip ateşini düşürmeyle uğraşıyorum 😔
Eftelya-29 38 den yukarı değilse belki distendir inşallah öyledir o kadar yüksek değil bakalm doktor ne dicek
Zulfiyye Eftelya-29 disleri cikmadi hala. Ama dislerinde bir wiwkinlik yok. Aslinda dokturu aradim bu gun soyledi ki bebekler arasinda bir enfeksiyon yayilmiw. Hasta diyyiler ama atesleri var bir ilac yazdi dedi inmese yarin getir yanima. Yarin gidicez. Bu arada ben Azerbaycanda yasiyorum
Zulfiyye Bedosedo bilmiyorum vallah yine atesi vardi. İlac verdim wimdi uyuyor ben uyuyamiyorum korkuyorum. Yine kalkar diye atesi gozum hep uzerinde .
Bedosedo Zulfiyye tabi en doğrusunu yapıyorsun ateş çok tehlikelidir Allah korusun zıbınla bıraksaydınız ince giydirip. Evdeki şurupların süresi açıldıktan sonra bir ay bşr ay dolunca etkisi gidiyor bilginiz olsun ılık duş rahatlatır
Zulfiyye EYEY ayni durum bizde de oyle internetden okudum dis cikarmada ates 38 kadar cikmiyorum  https://images.app.goo.gl/DbgsWv6Hr8edsDVE9 . Ben Bakude yasiyorum budan Turkiyede varsa eczaneden alin . Şurupdan bile daha iyi. Tavsiyye ediyorum. Bana cok yardimci oluyor.