Kelebek02 Kızlar sutum az dıye mama basladık 1 aydır yıyo bu arada 4 e grdık ama su bı kaç gundur memeyı de mamayı da yemek ıstemıyo bugun toplasam dun geceden beri 4 kere 60 cc yedı arada az az emdi bia nda boyle oldu nıye anlamadm braz huysuzlugu da var uyumakta dıretıyo zorla uyutuyorm dş mi acaba anlamadm hıc neden acaba yasayan varmı ?? 🙄🙄
durupelin Kelebek02 4 ayda bizde mama reddi yaşamıştık geçiyor cnm merek etme ben zorlamıyordum kilo alımı normal die biraz onun isteklerine kulak ver böyle böyle büyüyecekler
Mercimek34 Kelebek02 4. Aya girdiğimiz itibariyle bizde yaşadık meme reddi huysuzluk uyku bozukluğu.. biraz zaman sonra biraz daha düzeliyor
deletedmom763 Kelebek02 bizde 4. Ayda mama reddi ve meme reddi yaşadık 5 buçuk aylığız hala devam ediyor . Uykusunda besliyorum yapacak bişey Yok umudum kalmadı artık
Minikerkegim Kelebek02 tamam işte o yüzden iştahsızlığı canım. Ara ara ateşini de kontrol ateşi çıkar huzursuzluktan. Mama meme ne vereceksen cok acıktığında vermeye çalış
Kelebek02 Minikerkegim dun braz vardı atesı sankı ama bolge bolge bı de hafıftı ay bı an önce cıksın su diş 😫😫😂