Alicia Aylasrsn benim bebeğimde mama reddi var uyku arası dışında mümkün değil içmiyor çok zorlanıyorum malesef bu arada 8 ay 3 günlüğüz
Ayaniz Aylasrsn 8 ay 15 günlük .. doyacak kadar ek gıda almıyor yemek istemiyor zorlamıyorum oyuzden genelde mama hala :( 3 saatte 1 180 cc veriyorum..
Bebeminnie Aylasrsn daha dün doktorw sordm günde 500 ml içmesi yeterli dedi, tabi ek gıdayı düzgğn alıyorsa. Benm kızmn yemesi güzel, gün de 3 kere 210 cc de mama içiyor yani 630 toplam
Caglaa Aylasrsn sabah 210 ml akşamda 210 ml ver dedi doktor ama benm kızım 180 iciyodu hep. Sabah kalktgnda 180 akşam yatarken de 180 bide gece bazen uyanırsa 60 ml veriyodum.
Aylasrsn Elifnurr bende 4 kere veriyorum 150 150 180 180 olarak ama bi dikiste icmiyo zar zor hep. Kendinistedgine biraksam 60 cc icip birakicak. Her zaman boyleydi. Her zaman bitirmiyo mamazini zaten. Azmi veriyorum diye sormak istedim
212121 Ben 8. Ayda günde iki defa tek mama veriyorum sabah bide aksam onun dışında gun içinde yogurt meyve püresi corba kasik mamasi tarzi şeyler veriyorum
Aylasrsn 212121 oncelik mama diyo doktorlar o yuzden mama icmesine zorluyorum ama cok istekli degil yanim ek gidada istekli yemiyo pek zaten. Bide mamayi reddeder diye korkuyorum. Kac cc mama veriyosunhz sabah ve aksam acaba
212121 Aylasrsn bebeğim şuan 10 ay 23 günlük . 1 aylıkken reflü olduğunu öğrendim 8. Aya kadar reflü mamasi artı ilac kullandık. Hastalığı tamamen gectikten sonra doktor tavsiyesiyle ek gidaya başladık reflü mamasini biraktik SMA kullanmaya basladim sabah aksam aclik durumuna göre 150cc ile 180cc arasi veriyorum
Hki Benim oğlumda 8 ay 5 günlük oda 150 cc anca içiyo isterse. Peki sizin çocuklarınızın uyku düzeni nasıl ben hala bi düzen oturtamıyorum oğlumla geceleri sık uyanmaları varmı 😔
Aylasrsn Hki valla benimki en gec 8 8.30 en gec 9da gece uykusunda oluyo ama 8 aylik olmasina ragmen hala gazli bir bebek o yuzden sureklo agliyo uykusunda. Ben gaza bagliylrum cunku gazini iyicene cikartinca uyuyo. Sabah 7 7.30 gibi uyaniyo. Su gazimjz olmasa misil misil uyucaz. Sizinki uyaniyormu uykusundami mikirdaniyor
Hki Aylasrsn benimki uyanıyo ya 8-9 gibi yatırıyorum sanki şekerleme yapar gibi 10 da tekrar kalkıyo sonrasında da yatır yaptırabilirsen aynı büyk insan gibi 11-12 de yatmak istiyo ama yine uyanıyo bu nasıl iş anlamadım ki
Aylasrsn Alicia evet aynen uyanikken bende iciremiyorum. Uyku gecislerde yada tamemen uyudugunda iciyo. Cok istahsz bebek. Cok zor boylesi ish duzelir
Aylasrsn Caglaa bnm kizimda yataken 180 gece 120 250 180 degisiyo gunduzde 2 kere veriyorum 90 120 degisiyo. Ben bu konuyu hic doktoruma sormak aklima gelmedi. Bende mama agirlikli olmasi gerekiyo diye zorluyorum cocugu icsin diye