eafsar Kızım 40 günlük kakasini yapmakta çok zorlanıyor ıkınıyor kızarıyor yapamayınca sinirlenip ağlıyor. Biogaia kullanıyorum tek başına pek etkisini göremedim nurse Harvey’s aldım günde kaç kez e kaç damla şeklinde kullanmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
K77 eafsar nurs harvey kullandım günde 2 kez 20 damla demişti doktor. Sonra biogaga ile birlikte sab sipmlex kullandım ama ben çözümü her gün bir çay kaşığı zeytin yağında buldum bebeğim şuan 2 ay 13 günlük 2 haftadır kullanıyorum zeytin yağını 1
Nazli_Cicek eafsar anne sütü alıyorsa sadece sen rezene ve anason çayı tüketebilirsin sürekli.bence rahatlatıyor benim kızım çok şükür ciddi gaz problemi yaşamadı hiç doğumdan itibaren 2 ay kadar içtim ben.
eafsar Umutebrar çok fazla olmaz değil mi mideleri daha küçücük korkuyorum doğrusu fazla vermekten de sizde herhangi bir sıkıntı olmadı değil mi 10 damla verince
Pakulike Nurse ben 7 damla veriyorum. Hiç düzenli vermedim sabah akşam diye, ne zaman sıkıntılı olduğunu hissetsem karnına bacaklarını çekerek ağlarsa o zaman veriyorum. Metsil de kullanabilirsin onda hemen etki ediyor kakasını yapıyor. Metsil 5 damla vermiştim. İnşallah şifa olur 🙏🏻🥰
eafsar Pakulike metsil de kullandım başlarda etki ediyordu sonradan etkisini göremedim belki de düzenli kullanmadığım için bilemiyorum nurse Harvey’s i deneyelim dedim birde. Teşekkür ederim bu arada hepimizin çocukları iyi olur inşallah
First_Lady Benim bebeğimde gaz çıkaramıyor kakasını yapamıyordu. Çözümü şöyle buldum ben. Hergun saat 9 da banyo ettirdim has zeytinyağı ile her banyo sonrası göbeğine ve ayak tabanına masaj yaptım çok zorlandığı günlerde bı kaç damla da acı elma yağı sürdüm ayak tabanına hem rahat uykuya geçti hemde biraz olsun rahatlattı. Çok sancılı ağladığı günlerde sıcak su torbası yapıyordum ayak tabanına ara ara göbeğine koyuyordum havluya sarıp.Ayrica yüz üstü yatirmakta baya etkili oluyor gazını çıkarmada. Yaklaşık 3 ay sonrasında tamamen rahatladık diyebilirim. Sab simplex 5 damla 1 CC nurse Harveys akşam üzeri de 5 damla biogaia kullandım. Biogaia gaz damlası değil probiyotik, nurse Harveys bitkisel midesini rahatlatır gaz damlası ise bebeğe özel gibi bişey deneyip en yararlisini siz bulabilirsiniz ancak. Şuan kızım 5 aylık o günler çok zordu şimdi diş sancısı daha zor o yüzden geçecek Allah’ın izniyle sabırlı davranın ve bol bol masaj yapın 🥴🥴
K77 Umutebrar ben etkisini gördüm dün 3 kere yaptı mesela. Bugün yapmadı diyelim gece sabaha karşı yapıyor
Egenim eafsar bnm öyledı cok şükğr iyiz artık bi gün morardı hastaneye koştuk gazdanmış. İlk mamayı değiştik , sonra gaz damlası sansimplexe geçtim. Hergün sıcak duş . Her bezını açtığımda yağlı karnına masaj youtubede var gaz masajı. Ama en etkilisi relaktaz oldu. O damla hayat kurtardı. Cocugum rahatladı resmen. 44 günlük. Artık gazını kendi çıkartıyor. Günde bı kere masaj yapıyorum. Kakasını hep ben yaptıryordum meger mama kabız yapmış
Aylinov eafsar merhaba, bende kolik bir bebek annesi olarak size tuvalet iletişimini onerebilirim. Ben çok faydasını gördüm. Umarım siz de uygular ve rahatlarsiniz.
AlpEreniimmm Ben nerdeyse bütün damlaları kullandım ama işe yaramadı işe yarayan tek şey zeytinyağı oldu ne zaman yapamasa bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı veriyorum en fazla 1 saate yapmış oluyor tavsiye ederim benimde bebeğim 3 aylık herhangi bir zararı olmadı ilaçlar para tuzağı bence
kuzeyinannesi2023 eafsar merhaba, biz de birebir aynı sorunu yaşıyoruz 45 günlüğüz. Sab simplex in inanılmaz faydasını gördüm, bir de sürekli gaz masajı yapıyorum. Youtube dan bakabilirsiniz karnını ovuyorum, bacak hareketleri yaptırıyorum çok rahatlıyor.