okuyor Doğum gününü yapanlar ya da hazırlananlar neler hazırladınız? Ya da hazırlamayı düşünüyorsunuz?
Elika00 okuyor pasta yapmıştım kendim görselleri isterseniz atayım duvara balon zinciriyle balon Happy bhşrtday flaması cupcake falan koymuştum masaya
DarkSwan okuyor Bizim Haziranda, ama ben şimdiden araştırıyorum tabii. 😀 İnstagramda karşıma çıkmıştı, gel al kampanyası. Standları gidip alırsanız 400 lira gibi bir fiyat söylediler. Kiralama yapıyorsunuz. Öyle bir şey düşünürseniz sayfayı atabilirim size.
Zehra5050 okuyor çok şey vardı aklımda pastasını bile kendim yapmayi planladım malzeme süs vs hepsini almıştım ama deprem zamanına geldi memlekete izne gitmiştik ilk yaşıydı gelmeden aile içinde küçük bi pasta kestik o kadar. Sağlık olsun seneye yaparız ins
Elika00 okuyor üzerindeki Ege yazısını da kendim yaptım trendyolda satılıyor 80₺ ye beğenirseniz anlatırım ya da alabilirsiniz hazır
okuyor Elika00 çok güzel olmuş elinize sağlık 🥰🧿🧿 bende böyle bir şekersiz naked cake yapıp pasta patlama konsepti ile fotoğraflarini çekmek istiyorum. Doğum günü dışında bir gün.
Elika00 okuyor kraftla yapabilirsin ben eşim mavi den sipariş vermişti onun kartonuyla yaptım ama o da Kraft kağıt 😂😂 diğeri de çöpşiş