Minime Tentesi tam kapanan,oturma yeri yatmalı olan,tek elle açıp kapatması kolay olan,geniş oturma yeri olan,katlanınca kilitlenen bi araba arıyorum kullanıp yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
KuzeyiinAnnesii Minime casual zoom kullanıyorum tek elle kapanıp açılma yok yazıyor özelliğinde ama tel elle açıp kapatıyorum canım tenteside baya kapanıyor tam yatar
Sibel_33 Minime joie pact kullanıyorum çok memnunum 4.kata kadar elimde bebeğimle taşıyorum mikemmel tekrar karar verecek olsam yine joie pact derim ve yenidoğan aparatı var puset takabiliyorsun araştır istersen
zynp-A KuzeyiinAnnesii bende bu özelliklere sahip bebek arabası bakiyorumda nerden ve kaca aldınız acaba
Minime KuzeyiinAnnesii oturma yeri geniş mi peki canım benim bi yere gidip görme şansım yok maalesef o yüzden çok soru oluşuyo aklımda kusuruma bakma
KuzeyiinAnnesii Minime evet canım geniş ve çok rahat bir araba 6 ayından beri kullanıyorım travelim vardı köşede bekliyor
Minime Sibel_33 baktım yer kaplama olayı nasıl acaba bagajda çok yer kapladığı için travel sistem araba öylece duruyor
[silindi] Sibel_33 @Minime kesinlikle joie tavsiye ederim iyikilerim arasında tek başıma koluma çanta gibi takip açıyorum tasiyorum bebekle beraber baya hafif ve az yer kaplıyor
Sibel_33 Minime bn ikinci el aldım orda bile bulmak çok zor çok satılan kullanışlı bi ürün çok araştırdım bn yabancıların bile yorumunu okudum ☺️