Eeeesslem Bebeğinizi mama kutularının arkasında ki ölçüye göre mi besliyorsunuz mesela 4 aylık bebek günde toplam 900 cc içmeli yazıyo sizin bebekler o kadar içiyor mu
berna5225 Eeeesslem benşm bebeğim 4, 5 aylık ve minyon Bi bebek bazen 120 bazen 90 bazen de 60 içiyor zorlamıyorım zaten içmiyor da bence o bebekten bebeğe göre değişir çok takılmayın
210719 Eeeesslem benim ki de 3. Ayına girecek 60 dan fazlasını içemiyor zaten iştahsız bir bebek kilo alımıda az bu yüzden
MinikPandam_ Eeeesslem açıkçası burada yazılanları görünce bir nebze içim rahatladı çünkü bebeğim yemiyor diye çok dertleniyordum. 4 ay 1 haftalik kızım 3 4 saatte bir 120 cc mama içiyor. Onu da çoğu zaman zorla… özellikle geceleri mamayi hiç almiyor sadece emziriyorum. Emziriyorum ama sütüm çok çok az yani 40 dakika sağıyorum 25 30 cc ancak süt geliyor düşünün. O yüzden anne sütünü pek saymıyorum. Yani gün içinde ortalama 4 defa 120 cc mama alıyor ama mama paketinde günde 6 kez 180 cc diyor bizim için çok fazla. Maalesef ayda 600 700 gr kadar kilo alıyor gönül isterdi iştahla daha cok yesin her ay 1 kilo alsın ama zorlamak da geri tepiyor..
Tomyris 3 saatte bir veriyorum uyanıksa, uyuyorsa ne zaman uyanırsa o zaman. 3 saatten önce vermiyorum, ama uyku nedeniyle özellikle geceleri 5 saati bulabiliyor.
Karpuzlu_lolipop Eeeesslem 2 ay 17 günlük kızım günde 8 biberon gündüz 90 gece 120 CC olarak içiyor bazen 700 küsur bazen 900 küsur CC yi buluyor. Gündüz 3 saate gece uyursa 4 5 saate veriyorum