Ozgeay Bebeğim 6 aylık. Uyurken kafası aşırı terliyor. Ev 23 derece genelde. Normal bir zıbın üstüne penye battaniye de atsam terliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Benimle aynı durumda olan var mı acaba anneler.
Canparem35 Ozgeay 3,5 aylık benim oğlum da oyle cok kafası terliyor odanin isisiyla alakali değil gibi su icinde kaliyo neden bende merak ediyorum
Ozgeay seboss35 valla elimde havlu sürekli kafasını siliyorum. Gece sırf bunun için bile kalkıyorum yatağı da su gibi oluyor. Hasta olur diye korkuyorum.
esguna Benm bebeğimin de sadece kafası terliyor babama çok benziyor onun da sadece kafası terler genlerden diye düşünüyordum hep😀 8.5 aylık hiç hasta olmadı ben de sık sık değiştiririm çarşafın üstüne müslin örtü sererim değiştiririm gece kalktıkça
M-B Ozgeay ağız medillerini kat kat koyun tek tek kaldırın belki daha kolay olur😂 ben hiçbişe yapmıyorm çocuğu çok konfora alıştırmayın bence😁
ElifZynep54 Ozgeay benim oğlum 5 aylik ilk aylar hep normal kiyafetle yatırırdim cok terlerdi gorumcem hediye olarak uyku tulumu verdi artik eskisi gibi terlemiyor uyku tulumi giydirip ustune ince bir battaniye ortuyorum ve kesinlikle corap giydirmiyorum 😊😊
Asl_yldz Bikeresinde doktora sorduğumda B12 eksikliğinde olur genelde demişti vitaminlerine bi baktırın olmadı kalp doktoruna sormuştum ben oğlum kalp hastası ilgisi olabilir mi diye öyle demişti