Mrvll Haftada 3 gün. Saat 2 ile 4.30 arası. Sadece çocuk bakacak. Bebeğim 11 aylık. Yer: Mardin’in Midyat ilçesi. Kendi talebi önemli olan ama sizlerden de fikir almak istedim. Sizce ne kadar verilmeli?
Bisraa Mrvll bende burda bekliyim benimde kayınvalidem maalesef kansere yakalandı sabah 8-3 bakacak birini aramak zorunda kalabilirim o yüzden öğrenmiş olurum
Deletedmom_68 Mrvll asgari ücret 8500 180 saate bölünce saati 47 küsur yapıyor siz ayda 30 saat diyorsunuz 6da biri 1400 lü bir rakam çıkıyor asgari ücretten hesap ederseniz. buna göre teklif yapabilirsiniz aylık 2000-2500 arası gibi uygun olur sanki, sonuçta başka bir işte tam zamanlı çalışma durumu olmayacak çocuğunuza baktığı zaman🙏🏻
Mrvll Deletedmom_68 elinize sağlık uzun uzun yazmışsınız. Asgari ücret üzerinden hesaplama olarak yapmamistim mantıklı. Teşekkür ederim
Sumeyyenur14 Ayda 16 17 gün geliyor, günde 6 saat çalışıyor, 4000 tl veriyorum ,saati 40 tlye geliyor, asgari ücretin saati 48 tl , bakıcım çok memnun rahat çalıştığı için de
Mrvll Sumeyyenur14 bu hesapla bizim de 1700 civarına geliyor gibi. Hayırlısı olsun. Bende aynı şekilde çocuğuma iyi baksın da neyse veririz parasini dusuncesindeyim. Allah kimseye pişmanlık vermesin 🌼