HavvaCnts Kizlar bebeğim 1 ay 16 günlük 33 haftalık doğması sebebi ile kuvezde kaldı o sırada sütümü sagarak götürdüm 1 hafta kuvezde kaldı ve 2. Çocuğum birde 2 yaşın da Kızım var Sorun şu ki bebeğim memeyi bir türlü kavrayamadi her gün her gün denedim olmuyor tutamıyor 2 saatte bir sütümü sagarak veriyorum haliyle birde kızım ilgiye çok ihtiyaç duyuyor onunla bile zar zor ilgileniyorum çok yaramaz bı çocuk kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyor üstüne birde bebeğin gazı da eklenince artık kafayı yemek üzereyim süt sağ ev topla çocuk peşinde gez çok bunaldım bebeğim memeyi tutsa biraz da olsa rahat edeceğim ama yok olmuyor ne yapabilirim lütfen biri bana akıl versin
Ftttmm HavvaCnts kilo alımına göre doktorunuz mama verin ya da vermeyin der zaten. Emme refleksi ve çene kasları zayıf plastiğe alışkın olduğu için memeyizor tutar. Silikon uçla tutturmayı denediniz mi
Ftttmm HavvaCnts bir de eds yöntemini denemenizi tavsiye ederim parmakla besleme de olabilir. Sütünüz varken pes etmeyin bence. Emzik emiyor mu bilmiyorum ara ara emzik de verebilirsiniz emme refleksi ve çene kasları için
HavvaCnts pasaklisinkukuli Mucizem_06 Ftttmm Elizgenc58 Ftttmm M_06_P sevkan0903 M_06_P Ezoooo Ezoooo kizlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için hepinizin her dediğini denedim fakat çok ac kaldı mecburen yine sağıp verdim yoksa göğüslerim sütten çatlayacak tı silikon ucu da aldırdım ama yok yine tutmadı uykuluyken biraz emdi sonra farkına varıp itti bidahada almadı sanki işkence ediyormuşum gibi ağlıyor göğsümü teklif edince ne yapıcam ne zamana kadar böyle devam edicek bilmiyorum sagmaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum en çokta bu beni rahatsız ediyor 2 göğsümü sagdigim zaman 250 ml süt alıyorum 3 saatte bir kesilirse çok üzülürüm bunun için ne yapmalıyım nasıl bı yol izlemeliyim bilmiyorum
Elizgenc58 Yalancı emzik alıyorsa eğer önce onu ağzına verin sonra çıkarıp kendi göğsünüzü verin ben öyle yapıyorum bazen meme için almıyor bazen mama çözene kadar biraz ağlıyor ama sonunda karnı doyup uyuyor
sevkan0903 Elizgenc58 ben de bu şekilde tutturdum memeyi. Başlarda tutamıyordu silikon uçla emziriyordum daha sonra önce emziği verdim ağzına sonra çıkarıp memeyi verdim böyle böyle tutturdum çok şükür belki sizin de işinize yarar. @HavvaCnts
M_06_P HavvaCnts zorla ağlasa da o biberonun ağzına alışmış gibi silikon uçlar var bir de onunla dene belki tutar
Ezoooo HavvaCnts silikon uç al kuzum eczaneden , 200 küsür fiyatı var , tanıdığımın bebişi de memeyi tutmamisti, memesinin ucuna onu takiyor cokur cokur emiyor bebiş maşallah, adı kelebek miydi ne öyle bi şey ❤️❤️
Ftttmm HavvaCnts sizi anlıyorum zor bi süreç bende yaşadım. Öncelikle çok açken meme verirseniz tutmaz sinirlenir. Yarı aç yarı tok olsun mesela 60 cc süt içiyorsa 30 cc verin daha sonra memeye tutun. Ben ayakta gezinerek de emzirdim hafif sallanarak emzirdim koltukta oturduğum yerde zıplayarak emzirdim. Kimse bunu bana söylemedi ama sonradan anladım ki mutlaka emer. Emmek onun içgüdülerinde var çünkü
Tubavttr HavvaCnts silikon uçla kavrattırmayı deneyin zamanla arada Bi kendi memenizi verirsiniz baktınız tutuyor onuda bırakırsınız