Tubanurrr Basakk000 anne sütu alıyor sa normal değil en fazla iki saatte bir beslenmesi gerekiyor formül mama ile besleniyor sa da en fazla üç saatte bir beslenmesi gerekir bu kadar çok uyuyorsa ya sarılık değeri yüksek olabilir ya da kan şekeri düşük olabilir bir ihtimalle
Armoni Basakk000 sarılık olur kuzum. Anne karnından yeni çıktı uyuması normal sen uyandırıp uyandırıp emzir beni kimse uyarmadı sarılıkla uğraşıyorum halen 2 aylık olduk.
M_06_P Basakk000 normal canım sen uyandırmadan emzir geri yatsın günde 18 saat kadar uyuması lazım bir yenidoğan
Basakk000 Yeni doğduğunda sarılık olduk yani öyle baygınlık gibi bi uyuma değil. Sarılık olduğundaki uyuma yarı baygın gibi oluyor. Anne sütüyle besliyorum mama vermiyorum. Emzirdim yatırdım 4 saati tamamladı şuanda :)
Mercosey Basakk000 artık neredeyse aylık olmuş sarılık yoksa eğer bu aydan sonra sarılık da olmaz bence. Ben uyandırmazdım
Ftttmm Basakk000 normal artık sarılık riski geçti o acıktığında uyanır 25. Günden beri bende uyandırmıyorum doktorumuza sormuştum kilo aşımı da iyi olduğu için gerek yok uyandırmana demişti
Ftttmm Basakk000 herkes farklı bişeyler yazmış siz en iyisi 1. Ay kontrolünde doktorunuza sorun kilo takibine göre size bi öneri de bulunur 😊
Semaaa39 Basakk000 biz sarılık yaşamadık ama 1 ay boyunca 2 saat dolmadan hep emzirdim. 2 aylığız artık oğlum kendısı uyanıyor 3 saat geçmeden. 3 saati geçerse de çok çok zor uyanıyor uyandığında da fazla acıktıgı için ağlamaya başlıyor. 2 saatten fazla uyutmamız demek kan şekerşnin düşmesi uykuya daha da dalması demek. Henuz çok küçük bence
Basakk000 Semaaa39 ilk anneliğim biraz tecrübesizlik var tabi nereden ne duyarsam yapmaya çalışıyorum yani doğrusu neyse onu. O yüzden sormak istedim tam bilmiyorum çünkü uyuması normal mi değil mi
Semaaa39 Basakk000 alarm kurup en fazla 2 saatte bi uyandırıp emzirmeye bakın☺️ hem kilosu çok iyi durumda olur hem sütünüz emdikçe gelir vs. Ben uyandırmayınca sütüm akmaya başlıyodu saati geldiği ve emzirmediğim zaman