Blackmom Arkadaşlar zeytinyağı almam gerekiyor güvendiğiniz hakiki olan bir yer biliyor musunuz ? birde komili nin Riviera zeytinyağı var marka bilindik ama Riviera ne demek oluyor nasıldır acaba
Imau Blackmom bizim kendi zeytinliğimiz var. Bildik bir yerden almanız ya da direkt fabrikadan en güvenilir o olur. Çünkü bir sürü hile yapılıyor.
PatronBebek Blackmom eğer egede tanıdığınız falan varsa isteyebilirsiniz. Riveria asla kullanmayın. Bizim kendi tarlamızdan topladığımız zeytinlerimiz var. Eşimde zeytin zeytinyağı fabrikasında çalışıyor. İyi anlıyoruz yağdan. Keşke gönderme imkanım olsa ☺️ naturel sızma kullanın en azından
NM_mom Riviera zeytinyağının en çöp yeri, abim bize bursaya gidip hakiki çektiriyor fabrikada o söylemişti
[silindi] PatronBebek Imau Soğuk sıkım olduktan sonra erken hasat olması önemli mi ? Ben erken hasat almaya çalışıyorum ama fiyat farkı oluyor. Salatalara soğuk sıkım erken hasat, Yemeklere normal soğuk sıkım daha mı mantıklı
Alinaa97 PatronBebek hakiki zeytinyağında koku olur mu peki? Hafif olabilir ama bazılarında ağır bir koku oluyor.
Mmeelliikkeee Blackmom avilio soğuk sıkım natural zeytinyağı trendyolda falan var bence çok iyi . Üst üste almıştım ban ban yemelik ve hafif biz çok seçiciyiz gerçekten güzeldi .
simsimum Blackmom imkanın varsa eğer fabrikadan al çünkü hazır olanlarında bile çok fazla şey var biz kendimiz yaptırıyoruz daha iyi oluyor
Imau [silindi] elden satıyoruz kargo ile satış yapmadım sorun yaşamamak adına . Çünkü tadına bakılıp alınması taraftarıyım çünkü ucuz değil 🌼😊