ela3448 8 günlük bebeğimin göbek çevresi soyuluyor bu gün yeni doğan çekiminde eşim fark etti 😪 kötü bir şeymidir ya da ne yaparsam düzelir acil fikrinize ihtiyacım var kızlar 😪 ilk çocuğum biraz acemiyim nasıl fark edemedim ben ya nasıl bir anneyim 😪 göbek kordonu düşmediği için duşta aldiramıyorum bebek yağı kullansam düzelir mi 😢
Ebysal ela3448 Panik yapma annesi, sakın öyle nasıl anneyim kendini sorgulama. Bebeğin aylarca suyun içindeydi deri değiştiriyor bir nevi, ilk önce bebek pamuğunu ılık suyla ıslat o kuruyan sil sonra bebe yağı sür. Hiç birşey olmaz 🙏 Öyle her küçük şeyde kendinide sorgulama canım Anne
Ocakalti ela3448 canım öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüt bebisini… Gayet normal bir durum bu, hemen hemen tüm cildi soyulacak dökülecek endişe etme sadece nemlendirebilirsin onun haricinde yapacak herhangi bir şey yok 🙂 Nemlendirici (yenidogan için uygun) yada bebek yağı varsa surebilirsin
Ocakalti ela3448 Canım bir de göbek bağı düşse bile hemen banyo yaptırma bence. 1-2 gün bekle kanama/kızarıklık falan olacak mı diye kontrol et o yüzden hemen yıkamanı önermem
ela3448 Ocakalti amin 🙏🏻 teşekkür ederim ☺️ ilk çocuk olunca tabi tecrübesizlik de olunca insan korkuyor 😢 doktorum da aynısını dedi göbek kordonu düşünce hemen yıkama 1-2 gün bekle sonra yıka dedi bakalım bekliyoruz düşmesini ☺️
AFC ela3448 bizde tecrübesiziz deneye yanıla öğreniyoruz sende öyle olacaksın kendini suçlamanı gerektirecek bir konu yok 😊 bol bol nemlendir vücudunu yenidoğan derisini atacak
Armoni ela3448 deri değiştirecek tabiki cok normal vücut losyonu sürün bol sürekli geçiyor endişelenmeyin kordon düşmeden cekim yapmasaydın keske enfeksiyon falan🥹