Atlasinaannesii Sarecimm 4 buçuk aylık 7 tane kullanıyorum genel olarak. Bir ay öncesine kadar gece uykusunda da değiştiriyordum ama artık yatarken değiştirip sabaha kadar tutuyorum
zehraaktas Sarecimm 7 aylık 5 6 defa değiştiriyorum gece bazen çok ağlarsa değiştiriyorum veya çok dolduysa o da 1 kere oluyor yani 7 diyebiliriz günlük
Sarecimm Deletedmom_39 yaaa benim beş bazen dört oluyor az değiştirdiğimi düşünüyorum ama dolmamış oluyor
Sarecimm kbra-10 o zamanlar bizim de oluyordu daha çok kaka falan yapıyordu şuan çok az değiştiriyorum galiba
Sarecimm Atlasinaannesii gece ben de değiştirmiyorum ama neye göre değiştiriyorsunuz mesela belli bi saate aralığına göre mi?
kbra-10 Sarecimm yani doğrudur ben de acemiyim çok bilmiyorum anlamıyorum bugün mesela gaz çıkardı ama kaka yapmadı acaba ne zaman yapar diye düşünüyorum 4. bezdeyiznsu an o bile az geliyor banada
merkursavascisi_06 Sarecimm ya ben bazen çizginin dolmasını beklemeden alıyorum kıyamayıp çok hafif oluyo bezi. 5 ideal olabilir
Atlasinaannesii Sarecimm doluluk çizgisi maviye dönünce değiştiriyorum. Eğer kaka yaparsa hemen değiştiriyorum. Bazen de yeni taksam da çok çiş yapıyor bez şişiyor hemen ve oğlum ağlar böyle durumlarda da mavi çizgiyi beklemeden değiştiririm
Sarecimm zehraaktas herkes 6 7 tane demiş ben çok bekletiyorum galiba ama pişik olmaz mı aslında çok bekletiyor olsam bi türlü anlayamadım, ben altı yedi değiştirsem bez dolmamış oluyor kuru oluyor nerdeyse, bebeğim mi az besleniyor acaba
Sarecimm kbra-10 iki aylık olunca iki üç güne bir kaka yapmaya başladı benimki daha önceleri günde beş altı defa yaptığı bile olurdu on bez bile değiştirdiğimiz oluyordu
zehraaktas Sarecimm yok ya ben de çok bekletiyorum çok dolu olunca değiştiriyorum baya ağır oluyo çıkardığımda
kbra-10 Sarecimm aynen öyle zaten 10 güne kadar normalmis kaka yapmamasi gene yapıyor yapmıyor değil zaten sadece anne sütü ile besleniyor normal bencede ama gece yaptı mesela ama bugün kakasi yok biraz gerginim açıkçası evhamda yapıyorum neden yapmadı diye 💩🙈