zehraaktas ihsanbebek ben kızıma doğduğundan beri ismiyle sesleniyorum çoğu zaman o yüzden 4 buçuk aylıkken bakmaya başladı
halftruism Benim kızım da 6 aylık uzaktan ismiyle seslendiğimizde ve dikkati başka bir şeyde değilse bakıyor, ama dikkati başka bir şeydeyse bakmıyor. Doktor bu ayda ismine bakması gerektiğini söyledi bize.
ihsanbebek halftruism benimkide aynı şekilde bide biz hep oğlum dedik adıyla bir iki kere seslenmişiz bugün 6.ayı 10kere falan adını dedim artık bakıo ama ışık falan varsa bakmıyor mesela babasıyla oynuyor çok seviyor babasını ben çığlıkta atsam öyle bakar döner sonra bizimdir yarın kontrolümüz bu duruma sizin doktorunuz ne dedi
halftruism ihsanbebek dikkati başka yerdeyken bakmaması normal dedi çok da üstünde durmadı bu ay için açıkçası
Hediyealp 9 aylık şu an 6. Aydan itibaren eğer meşgul değilse bakıyor meşgulse bakmaz hala aynı 😂😂😂🤭🤭🤭 bana çekmiş o huyu sanırsam 😁😁
ihsanbebek Hediyealp benimkide öyle ama ben bugün adını demeye başladım hiç adını dememişiz nerdeyse belkide ondandır 😂
Hediyealp ihsanbebek yani o bir birey sonuç itibariyle onunda bir ismi var isimle seslenmek onun daha çok dikkatini çekiyor bence