Aysegolcuk_ Aslan sezeryanla doğum yapınca kilolar zor gidiyor diye duydum doğru mu bilmiyorum 🤔 hamur işleri, abur cubur, yağlı yemekler, sağlıksız içeceklerden uzak durursan verirsin bunlar kilo yapıyor zaten üzülme veremiyorum diye yoksa zor verirsin
Nurrr_ Aslan bende sezeryan oldum 16 kilo filan aldim 4 bucuk aylik bebeğim hepsi gitti ama az gobis var tabi
Minniemouse_4235 Aslan ekmek yeme ben ekmeksiz yaşayamam diyordum asla ekmek yemiyorum artık canım hiç istemiyor midem alıştı ve çokta doyuyorum ekmeksiz 7 kilo verdim 2 ayda
Aysegolcuk_ Bendeanneoldum ben yağlı yemekler, abur cubur, ekmek, sağlıksız içeceklerden uzak durdum kahvaltıda yulaf ezmesi veya 2 yumurta yiyorum yulaf ezmesi çok tok tutuyor öğlen yemeği yemiyorum geç kahvaltı yaptığım için akşam yemeye balık tavuk göğsü bunları çok yiyorum ve bol sebze her sabah siyah kahve içebilirseniz buda zayıflatıyor
Nes94 Aysegolcuk_ 50 kiloydum 13 kilo aldım doğumdan 1.5 hafta sonra 52.5 kiloya düştüm bunye ile alakalı bence ama sıkılaşmam lazım kalça ve göbekten onları halledersem bitti . Sezeryan doğum tabi bu arada
Mom10 Aysegolcuk_ Hayır bu bünyeden bünyeye değişiyor.Bende sezeryanla doğum yaptım 35 gün önce toplamda 13 kilo almıştım doğumdan çıkınca 5 kilo vermiştim 14.gün tartıldığımda eski kiloma döndüğümü gördüm yani 14.gün toplamda 13 kilo vermiştim.
burcukky Aysegolcuk_ yok ya hiç öyle değil bence.dogum seklinle kilonun bir alakası yok.oyle olsa annelerimizin çoğu normal doğum yapmış ama hep kilolular göbekler de kalmiş.dogumdan sonra boğazını tutabilen az biraz da spor yapabilen herkes kiloları verir çok karmaşık değil olay.( Ben tutamıyorum ve veremiyorum)
yarEren Aslan bende sezeryan doğum yaptım 43 gün oldu 17 kilo almıştım 17 kilo verdim eski kilomdayım çok şükür 🤲🏻😂 sadece korse takmadığım için az bişey göbeciik kaldı 😂😂
Aselnazz yarEren peki eski vücut tipin kaldı mı bende verdim ama eskisi gibi değil vücudum sanki halen kilom varmış gibi
Ygtek Aslan ilk Zamanlar tatlı cikolata yemedim ama normal yemeğimden hiç kısmadım bol su ictim 15 günde 15 kilom gitmişti bile
Janss Egelihayat Yemek yemek beni motive ediyor . Ben diyete başlayınca psikolojim bozuluyor hiç dirayetim yok 🤦🏼♀️😂
Ekaya Aslan valla uykusuzluk ve emzirme bebek kolik ise sindirim sisteminiz bozuluyor 😔 hamile kaldığım kiloya döndüm
hunilimomm Aslan 2 ayda verdim aldığım 22 kiloyu😂😂 sadece emziriyorum bol su tuketiyorum biraz daha vermem lazım 😂 ama kendimde o dirayeti daha görmüyorum