Hilal_34 Pure soft da Parfüm, Klor, Paraben ve Nonilfenol içermediğini söylüyor diğerinde bişey yazmıyor sizde normal olanda bu maddeler var mıdır? Kullanıp farkı bilen var mı?
Aselllll Hilal_34 puro soft pamuk gıbı içi daha guzel mavı ıse daha naylon su ılk 7 ay molfıx purosoft kullanıdm bı kere aldım mavı olanı hıc begenmedım
Hayatbanavaykikivayvay Hilal_34 ikisini de kullandim pure soft daha yumusak ama ben maviyi daha cok sevdim onu kullaniyoruz
livanurvealpinannesi61 Hilal_34 içerik olarak ikisi de temiz. Ama pure&soft aşırı ince ve sızdırıyor. Molfix mavi paket olan daha kaliteli. İçeriği temiz..
Cennetim_oglum Canım biz direkt arayıp sormuştuk sadece görünüş farkı dedi yani ikisi de aynıymış paket farklı
Yasmin0910 Ben dönüşümlü ikisini de kullanıyorum mavi paket biraz daha ince sert sarı olan daha yumuşak ikisi de güzel hiç pişik vs yapmıyor
mhdmraa Hilal_34 ikisini de kullaniyorum mavi olan gece boyu kalınca sızdırma yapıyor. Ek gıdaya başlamadan önce sıvı kakayı pure soft cok daha iyi emiyor ve pure soft daha yumuşak ben bi ondan bi ondan kullanıyorum ama geceleri pure soft kullaniyorum