mihra123 Kızlar bebeğim 9 aylık karnında kırmızı benekli sıvılce çıktı bıde yüzünde 10 gün once hastaneye götürdüm yumurtanın beyazını verdım ondan dıye düşündüm yüzündeki geçti karnında vardı bugun götürdüm doktor uyuz dedi ama kendini kasımıyo yumurtadan mı uyuz mu bılmıyom
Gold mihra123 uyuz olsaydı sizede geçerdi muhtemelen cok cabuk bulasıyor çünkü. İnşalah değildir bu mered cok kötü. Bir süre yumurtayı kesin bakalım devam edecek mi. Süt ve süt ürünleri alerjisi olabilir mi birde ona dikkat edin. Dediginize göre uyuz oldugunu sanmıyorım uyuz vücudun heryerinde gezer. Sabit kalmaz yani. El kol sırt bacak. Ve S şeklindedir yılan gibi yani
SCerenY mihra123 benim de kardeşim uyuz olmuştu bize bulaştırmıştır belki diye kafayı yemiştim bebeğim de 9 aylıktı. 3 farklı doktora götürdüm kontrol etsinler diye şükür bişey çıkmadı ama hepsi dedi ki uyuz olursa eğer bebek kendini kaşımayı bilmez gece kaşıntı artacağı için gece aşırı huysuz olmasından ağlamasından şüphelenebilirsin. Siz de var mı hiç öyle bir şey?
mihra123 Gold Tek karnında var yüzündeki geçti biz kasınmıyoruz bebegımde kasımıyo kendini alerji bölümüne goturcektım kayıt acmadı uyuz dedi karnında tek var
Gold mihra123 Bence baska bir dr daha gotürün derim. Uyuz vakası sımdı fazlasıyla var. Dikkat etmemiş olabilir 🤔 öyle olsa cocuk kaşınır zaten duramaz ki özellikle aksamlari. Uyku uyutmuyor insana
mihra123 Gold Yok canım maasallah uyuyo sabaha kadar 10 gün önce goturdum uyuz değil dedı kendini kasımıyo yarın saglık ocagınada goturum
meva1_ mihra123 bende aynı şekilde doktora dedim uyuyor kaşınmıyor siz doktorsunzh ya çok biliyorsunuz dedi bana . Benimde karnında 4 tane sivilce gibiydi
SCerenY mihra123 zannetmiyorum o zaman siz yine takip edin ama doktor yanlış bakmış olabilir. En çok yüzde, avuç içlerinde ve ayak altında oluyormuş bebeklerde. Umarım hiç karşılaşmazsınız 🙏🏻
ZH3418 mihra123 bizimde bugün son gündü yıkandık sivilce terzı şeyler çıkmıştı insalalh bizimde bitmiş geçmiştir🤲🏼 Kremlerden sonra kuruluk oldumu ya da kırmılık sivilce gibi değilde uyuz kalıntısı gibi diyolar sanırım birde size bulaştımı bizde bişry yoktu ama yine de kremlendik tabi temizlik vs yaptım
mihra123 ZH3418 O sivilceler hemen gecmiyo bizim 1 aya kadar izleri geçmedi bize bulasmadı bende her yeri temizledim herşeyi yıkadım kuruluk olmadı vucudunda
meva1_ ZH3418 kremden sonra çok kuruluk oluyır bol nemlendirici . Bide şampuana lavanta yağı koyun. Bende 10 gündür temizlik yapıyorum 🙄
ZH3418 mihra123 çok yoktu sanırım sizde ondan hemen geçti galibw bizim göbek kollar felan vardı 3 tur Tur yaptk 3 günlük kremlenmeyi tabi biraz geç kalınmıştı alerji felan diye kan teti bekledik ondan
Gizliasil ZH3418 ya bende 25 gün fLan olacak artik geçti diye düşünüyordum 2 gündür hiv tünel lezyon yok ama bu defa da minik.mjnjk dokuntuler kaşınıyor kuruluk dediler ama böyle mi oluyor kuruluk Pütür Pütürge oldu kaşınıyor ama dayanılmaz değil
ZH3418 meva1_ 1 aydır yapıyorm ah evin dili olsada konuşsa🤦🏻♀️ Zaman geçiyo geçmicek gibi geliyo geçiyo ama tekrardan başlamaz inşaallah hiçbirimizde