BelaCivciv Selamlar kızlar🌸 Bu koltuğu tencere kapağıyla silme yöntemi işe yarıyor mu acaba? Aranızda yapan var mı? Deterjan ne kullanıyorsunuz? Akşam kızımı uyutunca silsem acaba sabaha kadar kurur mu? Teşekkürler şimdiden😬
TheMomm BelaCivciv Koltukları yeni aldığımda satıcı arap sabunuyla silin çok fazla kimyasal kumaşlara zarar veriyor demişti sizde öyle yapın bence tencere kapığını da denedim oda ise yaramıştı
Narissa BelaCivciv yüzey temizleyici ile silmiştim tencere kapağıyla çok güzel siliniyor ve aşırı kolaylık sağlıyor
Duyulurum BelaCivciv hiç duymamıştım şimdi videolara baktım gayet kolay gibi geldi benim de kolduklarımı silmem lazım ama bir tane tencere kapağını feda etmem lazım 💔 Ben normalde lifle silip bezle duruluyorum deterjan olarak beyaz sabun kullanıyorum
BelaCivciv honeyybee_ Küçük tencere kapağına deterjanlı bezi sarıp koltuğu öyle siliyorlar, ben de denemedim henüz ama baya güzel siliyor diyen var
Tatlican BelaCivciv Allah allah bende ilk duydum kapak ne ise yariyorki sanki cok ilginç geldi dogrusu
Elin34 BelaCivciv ben sıcak suya 2 tane bulaşık makinesi tableti atıyorum onunla siliyorum içine biraz da fairy sıkıyorum bazen yumuşatıcı güzel kokuyo.. Birde ben lifle siliyorum acayip güzel leke çıkarıyor lif. Ayda bir silerim koltuklarımı
BelaCivciv Elin34 Benim kılıflı koltuk minderleri çıkarıp yıkıyordum ama zor oluyor geri takması, o yüzden silmeyi deneyeceğim bakalım
Elvin12 BelaCivciv ben de denedim gayet güzel temizledi çok da rahat oldu ve kurur bence sabaha kadar