Ervabk Merhaba güzel anneler 🌸 Doktor tavsiyesi üzerine benegime anne sütünün üstüne biraz mama vericem de siz hangi mamalari kullaniyosunuz? Aptamilde tikaniyolarmis huysuzlasiyolarmis diye duydum bebivita övülüyor. Aranizda kullanan var mi? Memnunmusunuz
livanurvealpinannesi61 Ervabk bebivita çok kaliteli bir mama değil. En iyisi evolvia nutripro plus. Tavsiye ederim.
nazliicank Ervabk biz aptamille başladık.3.ayda sıkıldı, hipp organic combiotice gectık. Anne sutune en yakın mama deniyor sindirimi daha kolay
Tubaalprsln Aptamil kullandım kabızlık ve gaz yaptı o yüzden arayışa girdim sma işe bebelac gold arasında kaldım bebeğe bağlı olduğu için ilk uygun olanını yani bebelac gold deniyim dedim ve memnun kaldım
Deletedmom_112 Ervabk kızıma 9 ay Aptamil kullandık, hiç bir sıkıntı yaşamadık, daha sonra çok kilo almaya başlayınca bebelac gold ile devam etmeye başladık.
Meovvmeovv Ervabk sma veya hipp kullanın bütçeye daha uygun bunlar. Bebivita iyi bir mama değil üreticisi hipp olsada ucuz olduğundan aynı eşdeğer değil maalesef
kasimonbes Ervabk aptamili tum ingiltere ve amerika kullaniyor dedi kiz kardesim o da orada yasadigi icin bana aptamil ya da hipp dedi en iyi mamalar baska kullanma dedi. Hipp kullaniyorum aptamili de o sekilde duydum
busravebebegi Ervabk Ben yenidoğan bebeğime aptamil kullandım aşırı gaz yaptı her bebek farklıdır ama ben hiç memnun kalmadım şuan sma comfort kullanıyorum çok memnunum gaz problemi yapmıyor
nazliicank BSG2308 mamayı ıcmıyordu hıc bır sekılde. Biberonu agzına aldıgı an aglamaya baslıyordu. Aklıma dırek baska mama almak geldı. 2 gun nerdeyse hiç yemedı. Farklı mama aldım hemen yedi
BSG2308 nazliicank kaç aylık bizde de öyle ama 6 aylik diş çıkarıyordu diye şey yapmadım 6 .ay aşısını olduktan sonra ateşlendi ondan sonra iştahsızlık başladı şuan yavaş yavaş düzeliyor bklm
nazliicank BSG2308 suan 6 aylık. Diş dönemi bizde de oyle yaptı. Hiç yemedi nerdeyse ama mama değiştirmedim doktorumuz olabılcegını soylemıstı cunku. Diş çıktıktan sonra duzelıyor
incitanem3 Ervabk Aptamil sma optipro kullandım ikisindende memnun kaldım fiyatlardan dolayı bebelak ve bebivita denedim ama şuan bebelak devam