nilesea İlk sorum başlıkta kızlar, cevabınız evetse kullandığınız damlanın markası nedir? Sgk’nın karşıladığı bir damla mıydı yoksa özel damlalardan mı?
pasaklisinkukuli nilesea diş kararması için yiğenime doktor şey dedi emerken uyuyunca agızlarında süt kalıyormuş kararma yapıyormuş çok kararmıştı doktor sütü bırak yada meme de uyutma dedi bir buxuk yaşındaydı
kubramomm- nilesea bizdede oldu ocean kullanıyorduk kararmalar oldu pedodontiye götürdüm bebeğimi demir damlasndandir dedi değiştirdik sidefer aldık daha içeri temiz bir ürün sidefer kullanınca düzeldi. 1 yaşında demir ilacini bıraktık 16 aylık ama bu sefer kararmalar yine oldu demir kullanmamanıza rağmen azi dişleri vs hepsinde oldu tekrar götürdüm diş macununa başladık 🫥
nilesea -Masal123 ocean’ın d vitini kullanıyorum ama demiri için değerleri yükseltmiyor diyen çok kişi var, sizin bu konuda bir deneyiminiz oldu mu acaba?
nilesea pasaklisinkukuli evet bu da olabiliyormuş ama demir damlaları da kararmanın başlıca sebeplerindenmiş.
Valtameriii pasaklisinkukuli benimkide memede uyuyor ve ağzında sürekli süt kalıyo memeyi asla bıraktıramıyorum
Kubrailkan Ocean kullandık ama değerleri düşük diye ben nevvit markasi aldım. Oceanda sorun yoktu bundan sonra hemen su iciriyorum. Daha dişimiz yeni geliyor inşallah sorun yaşamayız ileriye dönük 🙏🥰
nilesea Kubrailkan maşallah 🧿 su önemli bir de diş çıktıktan sonra temiz bir bezle ya da parmak fırçayla falan temizlemek de bir önlem olabilir, okuduklarımda öğrendiğim.
livanurvealpinannesi61 nilesea ocean Microfer kullandım aşırı leke yaptı dişte. Sıvı form damlalar malesef dişte leke yapıyor.
asrinhatasi nilesea sideferin de yapmadığını duydum. Bebeğim daha diş çıkarmadı. Araştırın isterseniz 🌸
nilesea Valtameriii kaç aylık, benimki 11 aylık bizde de durum aynı, şu an 4 dişi tam 4 dişi yarım toplam 8 dişi var, doktor sütten sonra su içir dedi ama gece çok zor uyuyor zaten sütten sonra bir daha uyandırıp nasıl su içirilebilir bilemedim.