Bugleminannesi28 Kızlar ürünler çoğu beğenerek aldığımiz fakat giydigimizde yakistirmadığımız, veya maksimum 2 kere kullandığımız ürünlerdir bazıları etiketli bazıları hediye gelmişti.cok kullandığımız ürün bir iki tane vardır. Beğendiğiniz ürün hakkında detaylı bilgi vereceğim 🌸
Mutluson İyi günler ben Diyarbakır da depremden ewi hasar görmüş ve hiç bir eşyasını cikaramamis bir anne olarak sizden ricam maddi durumda çok yok bana yardımcı olabilirmisin 3 tane küçük çocuğum var
Bugleminannesi28 Mutluson bebekleriniz kaç aylık her bölgeye yardım gidiyor arkadaşlarım gidiyor yonlendirebilirim elimden geleni burdan da yapmaya çalışırım bebeğim küçük şuan elimde bunlar var bende ihtiyaç ötürü satıyorum mama kullanmıyoruz nasıl yardımcı olabilirim
Mutluson Ewet doğrudur Diyarbakır merkezde kalıyoruz ewimde agir hasar olduğu için giremiyorum şuan akrabmla kalıyorum 15 gün çadırda kaldık olmadı cocuklrm çok kötü oldu saolsn kapılarını açtılar bize biz burda çok fazla yârdm almdk biri 2 biri 1 digeride 4 yaşında 2 erkk bir kız fark etmez neolursa olsun