aura_meselesi_bu_sekerim Kızlar bebeğim sürekli meme de kalmak istiyor bende emziğe alıştırdım bu arada 2 ay 6 günlük. 1 hafta falan oldu emzik vereli. Beni emmesinde de sknti yok ama işte annelik bilirsnz ya evham yapiorm 🥹 bana deneyimlerinizi anlatirmsnz
KumsalAda2 aura_meselesi_bu_sekerim emziği doğduğu günden beri veriyorum ne mama dan ne memeden vazgeçmiyor ama emzikte vazgeçilmezi susturucu 😂
RanaSalih aura_meselesi_bu_sekerim merhaba bende durum aynıdı emziğe alıştırdım bu seferde güzel ememiyordu tam kavrayamıyordu ve boşaltamıyordu göğsümü o yüzden bıraktım emziği
Mlkhrn aura_meselesi_bu_sekerim ilk 3 ay sütümü sağarak verdim bir yandan meme de verdim. Göğüs ucu yarası yüzünden. Emme tatminini biberonla yaşayamıyor diye emzik vermiştim. Üç ayda meme reddi yaşamadık. 9aylık olduğunda emziği kendiliğinden bıraktı. Şu anda 20 aylık. Hala meme emiyor.
expectopatronum aura_meselesi_bu_sekerim ben 3 günlükken verdim emziği ama benimki 2,5 aylıkken emziği bıraktı 😅
Sedarelll aura_meselesi_bu_sekerim canım bizimkide 2aylık nasıl alıştırdın acaba bi tutuyo bi bırakıyo
aura_meselesi_bu_sekerim KumsalAda2 o zaman beni emmeyi bırakmaz değil mi bazıları aşırı tuhaf karşıladı ama o kadar çok emmeyi seviyor ki haklı olarak daha minicik ama çok halsiz düşüyorum ve saçımı bile taramaya vaktim olmuyor ☹️
aura_meselesi_bu_sekerim Sedarelll her uykuya geçişte elim sürekli emzikle ağzında oldu cnm damaklı emzikle alıştı sonra avent verdim ilk başta avent almadı. Emziğe tıklattım hep arka kısmına bir gece sabaha kadar ısrarcı oldum ikinci gecede oh be dedm 😂 sallanmayı bile bıraktım kendi kendine uyuyor
Mercosey aura_meselesi_bu_sekerim memeyi seven çocuk emzik de alsa biberon da alsa 1 hafta ayrı da kalsa bırakmıyor. Korkma
KumsalAda2 aura_meselesi_bu_sekerim hayır canım bırakmaz dediğim gibi hem emiyo hem mamayı biberonla veriyorum zaten emzik vazgeçilmezi 2 ay 10 günlük bebeğim
AFC aura_meselesi_bu_sekerim valla doğduğu günden beri veriyorum beni de bırakmadı gel gör ki sütüm çok yok doyurmuyor biberon da veriyorum onda da beni bırakmadı
Ipek222 aura_meselesi_bu_sekerim 2 ay civarıydı bir gün çok emip kusmuştu 3 kere normalde emzik vermek hiç istemiyodum duygusal olarak o gün kustu diye iyiliği için verdim tuttu 10 dk emdi ama dayanamadım aldım ağzından bi daha da vermedim kendimi çok kötü hissetmiştim sanki bebeğimi kandırıyo gibi hissetmiştim emmek istiyo demek ki bana ihtiyacı var ben onu emzikle kandırıyorum gibi düşündüm bi de meme reddinden çok korkuyodum pişman olurum diye vazgeçtim bi daha da vermedim şimdi 4 aylık olduk o sürekli emme isteği de azalarak bitti bi kaç güne
CizerBirAnne aura_meselesi_bu_sekerim benim kızın hem emzik hem biberon hem de meme emiyordu, bir sıkıntı yaşamadık. Biberon ve memeye devam ama emziği kendi kendine 9.ayda bıraktı. Zaten sadece uyurken veriyordum. Sizi emmesinde sıkıntı yoksa büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız ama yine de çok sık vermeyin derim emziği.
Evimamin031120 aura_meselesi_bu_sekerim oğlum 1 ay 7 günlük doğduğu gün emzik verdim çok şükür emmesinde sıkıntı yok memeyi