Hanımlar selam , 3 yaşında oğlum var 2022 Eylül ayı kreşe verdik , çalışmak istiyordum malesef eşimin işi çok yoğun olduğu için bu süreci yurutemedik ve sürekli evde + evin sorumlulukları oğlumla ben ilgileniyorum hafta sonu yine eşim çalışıyor ayda yılda bir hafta sonu izinli oluyor pek komşum da yok uzun lafın kısası şuan çalışmıyorum evdeyim oğlumu okulun çok katkısı oldu öğretmeninden kurumdan çok memnunumz yanlız kreş fiyatı servis fiyatı aldı başını gidiyor eşim oğlumuz okulda aşırı mutlu olduğu için ve arkadaşlarıyla çok mutlu olduğu için bu senede verelim dedi ben aşırı kararsızım çalışmıyorum ve sürekli bir çevre baskısı var zaten çok hastalandı oğlum hep bir hastalik hali bu kişi böyle geçirdik yanlız ben şuan çok ikilemdeyim bir anne olarak size danışmak istiyorum, çalışmıyorum eşim çok yoğun çalışıyor ekstra hafta sonu pek ailece vakitler geçiremiyoruz bu sene oğlumu vermek.istemiyorum.okula birlikte vakit geçirip onu bir spor dalına jimnastik veya piyano drama vs kurduna götürmek bu sene böyle bir katkı sağlamak istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim