OznurCaglar Merhabalar Bebeğinde doğuştan katarakt olup mercek taktıran annelerimiz var mı ? Oğlumu, beni neler bekliyor merak ediyorum, sürecinizi anlatabilir misiniz ?
Bisraa OznurCaglar merhabalar benim eşimde ve kaynimda var eşim 33 yaşında bu zamana kadar hiç birşey yapılmasına gerek kalmamış en küçük kuzenimde bebekken varmış onunkini de almışlar tekrarlama olmamis
OznurCaglar Bisraa Anladım, görmesinde sorun var mı yani günlük yaşamını etkileyen birsey ? Gözlük kullanıyor mu ? Oğlum daha 2 yaşında ama ileriyi düşünmekten kendimi alamıyorum
Bisraa OznurCaglar yok ya gormesi falan her şey yolunda sadece güneş ışık onlara karşı hassas oluyor ama gündelik hayatı etkileyen hiç birşey yok korkma hiç
Sare07 Merhaba benim kızım da doğuştan katarakt 2 aylıkken tesbit edildi ameliyatlarını oldu gözlük ve lens kullanıyoruz şu an 6 aylık zor bi süreç oluyor Allah kolaylık versin
Hepiiii Sare07 merhaba lensi nasıl kullnıyosunuz bizim oğlumuzda olacak 2 aylık ameliyat sonrasında lens veya gözlük denmedi
Hepiiii Sare07 benim bebeğimde oldu geçmiş olsun sizede lens nasıl diğer kontak lenslere benziyomu nasıl taktınız haftalıkmı günlük mü
Sare07 Merhaba benim kızım da doğuştan katarakt 2 aylıkken tesbit edildi ameliyatlarını oldu gözlük ve lens kullanıyoruz şu an 6 aylık zor bi süreç oluyor Allah kolaylık versin
Ofnd Sare07 Merhabalar benim oğlum da oldu lensi nasıl kullanıyorsunuz bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz gözlük için doktor taşıyamaz dedi ama siz nasıl kullanıyorsunuz bir bilgi verebilir misiniz lütfen