Violeta22 Kızlar e devletten sosyal yardıma 4 5 kez başvurdum en sonundakinde başvurunuz kabul edilmiştir diyor yani bu ne demek para gelen giden yok henüz nereye yatacak ve kaç para ne kadar süre ile bilgisi olan var mi?
Balkupum2505 Violeta22 yeni kabul esildiyse martin ilk haftasi yatar. Hazirana kadar yatacak miktarida geliriniz ve evdeki kisi sayisina gore belirlenio 😊
Balkupum2505 Violeta22 ptt den yada e devlet üzerinizden adiniza olan ibana aktarabilirsiniz ve elektrik yardimida otomatik yatmistir buyuk ihtimal onuda kontrol edin
Deletedmom_58 Violeta22 Benimki de sürekli reddedildi son kez bi umut yine başvurayım bakalım inşalalh çıkar
Deletedmom_58 Violeta22 Ben de çok başvurdum 10 başvuruyu geçmiştir sanirim hepsinde red geldi . Bu sefer inşallah Rabbimin vesilesi ile kabul edilir :) Sizin için de çok sevindim güle güle harcayın :)
Violeta22 Elizz_ maddi durumu iyi olmayanlara para veriliyor e devletten yap sosyal yardım.yaz ama sigortalıysan olmaz veya esin.
Ysmnnnn4689 Violeta22 o zamn verirler haftaya pazar. Kaç çocuğun varsa ona göre veririler bende ilk defa geçen ay aldım hayırlı olsun
Ysmnnnn4689 Violeta22 şöyle bende 45 defa denedim ve pes etmiştim artık eşimin üstünde baya tapu var diye sonra birden girdim e devlete kabul etmisler 1 tane coccugum var 1200 verdiler bana Haziran’da bitticekmis ama uzatilcak diye bir söylemde var daha belli degil
Violeta22 Ysmnnnn4689 12 ay surmuyormuydu hazirana 5 ay var çok.az ınsallah uzantılar sosyal yardimla aile destek aynımı acaba
Ceylanhasan Ysmnnnn4689 nereye nasıl hangi aşamalarla basvuru yaptınız sırasıyla yazar mısınız rica etsem 🙏🏻
Ysmnnnn4689 Violeta22 evet 4 ay kaldı sadece bende ilk defa bir kez aldım inşallah uzatirlar 1200 lira ama çok iyi geldi en azinda kendi igtiyaclarimi karşılıyorum