Kuzeymomss İki dizimde de menisküs yırtığı var, doktorum 3 ay uyurken dizlik deneyelim sonrasında kontrole gel yine konuşuruz dedi. Fakat benim dışarıda gezerken dahi diz ağrım çok oluyor, dışarı çıkarken de dizliği takabilir miyim? Bir problem olur mu?
Emine003 Kuzeymomss canım dizlik kullanmadım ilaçta kullanamadim ilk oğlumda o emiyodu o zamanlar 20 gün fizik tedavi gördüm iyi gelmişti ama şimdilerde ağrılar yine başladı geri gittim ve bu seferde hiç kıkırdak kalmamış dedi doktor ezilmiş dedi dizlerim biraz iş yapayım ayakta kalayım çok ağrıyo sanada çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah 🤲
Ee011 Kuzeymomss mr çekinmiş miydiniz canım bende çekindim sanırım benim ki birinci derece ama sklerotik lezyonlar izlendi yazıyor doktor bahsetmiş miydi size böyle bişeyden sonucu kendiniz okumuş muydunuz
Kuzeymomss Emine003 Bana da uzun süre ayakta kalmak iş yapmak asla yaramıyor. 15 20 dakika yürüyeyim dizlerim gidiyor boşluğa düşüyor resmen. Doktorum ilaç vermedi dizlik verdi sadece. Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun 🤲🏻
Emine003 Kuzeymomss doğrudur canım istersen fizik tedavi iste gerçekten çok çok iyi geliyor 🥰 çok sağol canım
Kuzeymomss Ee011 Evet çektirdim, 2 dizimde de yırtık olduğunu söyledi sadece doktor. 3 ya da 6 ay da bir kontrole çağırmıştı fakat hala gidemedim. Sonucu ben görmedim doktor kendi izledi