Annesiburda Sulu aktiviteleri çok seviyor. Bir bardaktan başka bir bardağa dökmeye bayılıyor. Meyve kesmeyi kendi kahvaltısını hazırlamayı. Yarısına kadar dondurulmuş hayvanlar yapıyorum. Bir kapta yatay olarak su donduruyorum ekstradan. Onu kaydırak gibi kullanıyor. Kum ve su aktivite masası var orada yapıyoruz bu tarz şeyleri genelde. Eşleştirme oyunları, sihirli boyama kitapları, aynaya resimler çizmek… Saklambaç ve eşya bulmaca da seviyor. Sıcak soğuk şeklinde oynuyoruz eşya bulmacayı da. Kendi kendine oynamayı da çok seviyor. Mutfağında sürekli bir yemekler yapılıyor, bulaşıklar yıkanıyor. Kimden öğrendi bilmiyorum, ben bile bu kadar yapmıyorum 😄 Ben mutfakta bir şeyler hazırlarken o da öğrenme kulesinde yardım etmeyi çok seviyor. Şu sıralar daha çok işlerime ortak olmak hoşuna gidiyor, bunun farkındayım. O yüzden yaptığım çoğu şeyi kendince taklit edip bunu oyuna çeviriyor. O nedenle sürekli bir aktivite yapayım telaşına girmiyorum şu sıralar. Yaşına yeni girdiği dönem bu aktivitelere çok düşkündü ama her dönemin ihtiyacı olan şey farklı. Tabi bu her çocuk için de farklı işleyen bir süreç; lütfen kıyaslama yapmayın.