EslemCinarinAnnesi Merhabalar, 9 günlük bebeğim var ve göğüs ucum emzirirken çok sızlıyor. Bildiğiniz ve faydasını gördüğünüz doğal yöntemler var mı acaba🫶🏻🌸
minniks EslemCinarinAnnesi ev yapımı bulabilirsen cok iyi olur kırmızı kantaron yagı gogus ucumun ici gorunuodu artk sadece kenarlarında parcalar kalmstı denemedigim krem kalmadı 35 gundur kapanmayan yara 3 4 gundur kapanmıs durumda cok az yara kaldı pamuga dok gogusune sar emzirirken yıka emzirdikten snra bida yap arada bi hawalandır
EslemCinarinAnnesi minniks ben de kantaron Yağı kullanıyorum dinlendiriyor ama hâlâ toparlamadı biraz daha kullanmaya devam edeyim inşallah faydasını görürüm
Sevilayatlas Ayva çekirdeklerini çok az suda buzdolabında birkaç gün bekletin jel gibi oluyor sürün çok iyi gelir bide Hindistan cevizi yağı
Nihalkckbylm EslemCinarinAnnesi bana ve bi çok kişiye iyi gelen bi tarif vericem doğal zararsiz😇 marketten tavuğu alıp kuyruğunu kesiyoruz sonra 3 4 kaşık zeytinyağı ile tavada kuyruk kararana kömür gibi olana dek yakıyoruz. Sonra her fırsatta sürüyoruz. Bebek emerken silmenize de gerek yok. Ben birçok şey denedim kaniyordu benim hep. Gümüş kapak vs zeytinyağı normal haliyle falan da iyi gelmedi. İltihabı olan birine de iyi geldi şifa oldu. Gerçekten çok çabuk toparlıyor
cbkckbr EslemCinarinAnnesi tahin yağını kapaklı bi kaba ayırın her emzirmeden sonra göğüs uçlarınıza sürün yıkamanıza gerek yok bir de ben buzdolabı poşetini göğüs ucuma göre minik minik kestim sürüp kapattım nemli tuttu poşet hiç yara olmadı şükür