Busrgok Bebeğim 47 günlük dün akşam zingo gaz damlası vericektim d vitamini sisiseyle aynı boyutta yanlışlıkla d vitamini vermişim 7 8 damla sabah şişeyi görünce farkettim ve bebeğim bütün gece inledi ikinir gibi ve ses çıkarıyo zehirlenmis olablrmi napcam
Aylinin-annesi Busrgok kaş damla yazmışdı doktor benimkini bugun 6damlaya kaldırdı 4 veriyordum Bişey olmaz bence d vitamininde sacede hergun aynı yaparsanız olur İnlemesinin sebebi bence qaz damlasını vermemeniz d vitamininde zehirlenmesi diyil
Narinbiranne Busrgok birşey olmaz korkmayın ben d vitmini yanlışlıkla gözüne damlattim o kadar korktum ki tam damlatirken elini degmisti oda oraya gitti ama ondada hicbirsey olmadı olabilir bazen hiç endişe etmeyin .
papucumunrockcisi Busrgok d vitaminin fazlası zararli ama ne kadar fazlası bilmiyorum. 6-7damlaysa bir sey olacagini sanmam ama doktorunu veya aile hekimini ara bir sor yinede.
Nilkusumm Busrgok merhaba ben de yanlışlıkla altı damla fazla verdim iki gün boyunca siz nasıl oldunuz sonrasında düzeldi mi çocuk doktora mı gittiniz zehirlenmiş mi
Busrgok Nilkusumm suan 3 aylik pek hayrlamiyorum valla bayadr vermiyorum d vitamini iki gunde bir yapiyo kakasini
Nilkusumm Busrgok niçin vermiyorsunuz merak ettim bir yaşına kadar kullanacak dedi doktor bize başlarken