Ebru32 Merhaba arkadaşlar kızım için kullanmak için aldim fakat kızım sevmedi evde bir kez denedik ama istemedi gubi o yüzden bende satıyorum sıfır yani hiç kullanmadı gibi yani mamadus kanguru çift yönlü ergonomik model olarak gediyor isteyen olursa bana yazarsa yardımcı olurum yüklemeye çalıştım ama olmadı ise yazarsanız size atarim
iremdonmezz Ebru32 bebeğim 4 buçuk aylık çok hareketli hiç bir işimi yapamıyorum eşim yokken hiç bir yere çıkaramıyorum bebeğimi uygun fiyatlı kanguru alabilmeyi çok istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim çok isterim almayı ama bütçem çok yok
Ebru32 iremdonmezz ne kadarlık bir sey arıyorsunuz ki yapabileceğim bir şey ise yaparım tabi ama inanın hiç kullanmadim bir kete denedik sevmedi oyoe kaldı evde demedik sadece yani sofir gibi bence
mirgulak 8 gun ince actiginiz postta 230 tl demissiniz sizde depremden mi etkilendiniz bugun actiginiz post 300 tl yaziyor zam yapmissiniz birde ikinci el
Ebru32 mirgulak evet 230 yazmış olabilirim ama bende oyun mati alacaktım o zaman onu karsiliyordu simdi istedigim sey fiyati artmış yani kimseyi bilmeden yargılamayın
mirgulak Ebru32 olabilir o zaman 230 alinmayan simdi 300 alirlar mi bilemem yargilamak degil benimki cunku kargo fiyatida ustune gelirse daha fazla olur yani alan kisi bi ustune bi cuzi fark koysam yenisini alirim derler sizin oyun matı fazllastugi zaman kanguruyida fazlalastirmaniz zam gibi geldi bana
iremdonmezz Ebru32 Kocaeli de oturuyorum ancak daha önce 230, tlden post açtığınızı bilmiyordum bende 330 a karşılık 230 teklif sunmuştum 200 tl kabul ederseniz alayım
Ebru32 mirgulak haklısınız belki ama ben belli konuşup kargo vs üstüme alirim yada orta bir yerde elden veririm burasi da var ayrıca
Ebru32 iremdonmezz teşekkürler siz bilirsiniz tatili de benim en son artik yapacağım şey ins guzel bir sey bulursunuz
prenses_we_prens_annesii iremdonmezz nemde war Baby plus ebebek ürünü düşünürsen Yardımcı olurum canım