Ebrushkaa Bugun e bebeğe gittim kasaya geldiğimde gördüm kehribar bileklik ve kolye vardi fiyatına 209 tl mi neydi alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım kimi kehribar kolye için fayda etmiyor diyor kimi çok memnun kullanan hanimlar fikirleriniz nedir alinmali mi?
S_x_w Ebrushkaa ilk kehribar furyası çıktığında bundan 9-10 sene önce kızıma almıştım..taktım işte salyası kesildi diyorum soranlara diş için faydasını bilemiyorum ama normalde de çok ağlar çünkü🙈 neyse ama genel olarak tavsiye ediyordum..sonra aradan 7 sene geçti ben 3. Çocuğa karar verdim ilk işim yine kehribar bakmak oldu..aldım ve bir baktım sitede şampuan sabun bs temas etmemeli diyor🤭 e ben ilk kızımda bir taktım boynuma bir daha çıkarmadım bir de çok faydalı dedim durdum😂😂 usulüne uygun bile kullanmamışım meğer..tamamen psikolojik😅😅 ama görsel olarak beğendiğim için 3. Çocuğuma da aldım ve aylardır boynunda duruyor 🤭
Ebrushkaa E bebek ik sitesinde biri yazmış tuzlu suya koydum suyun üstünde kaldı buda gerçek olduğunu gösteriyor yazmış