Bebegmm Merabalar arkadaşlar bebegim 1 aylik malesef uyumuyor uyutmakta zorluk yaşıyorum karnı tok altı temiz çok şükür gaz problemimizde yok neden boyle anlayamadım bu kdar küçükken uyumaması normal mi yorulur uyur die konusuyorum onunla surekli oyun oynamaya calisiyorum yok banamisin demiyor 😊 uyumuyor ama sessizde degil mizmiz ee haliyle bnde dinlenemedigimden verimli bakamiyorum bebeğime yardımcı olursanız mutlu olurum.
Meryemozen Bende bi kaç gündür uyuturken çok zorlanıyodum kucağımda uyuyo bıraktığım anda gözler açılıyodu 🤦🏻♀️ YouTube den kolik bebekler için video araştırdım bi tane buldum çok şükür 5 dakikada uyudu 😍 az önce de öyle uyuttum 💃🏻
Meryemozen Müzik değil aslında beyaz gürültü dedikleri şeyden bu 😊 https://youtu.be/NNe_jHS4ou0 linki de bu inşallah faydası olur 🙏🏻
Meryemozen [bilinmeyen] Allah kolaylık versin hepimize müzik sakinleştirip uyutsa da karnını doyurmuyo maalesef iş yine bize düştü mecbur uykusuzluk çekicez 😄
Bebegmm [bilinmeyen] kesinlikle uykusuzluk zorluyor baya ya müzikler bizmknde de ise yaramıyor malesef sadece sallayalım istiyor
Bebegmm [bilinmeyen] aynen oyundan falan anlamıyor aynı şekilde sallanmak istiyor beşikte kesmiyor onu smdlik puşetinde salliyorum ama zor böyle de ya☺