uygararas123 Kızlar hapı kullanmaya başlayalı 1 ay oldu doktorum regl olmayabilirsin ya da ara ara kanaman olabilir dedi ben hapı kullanırken regl oldum aradan 18 gün geçti tekrar regl oldum normal mi benimle aynı durumu yaşayan oldumu
Mrv03mrv Bende surekli bu hapi kullanirdim adet olamazdim ne zaman ara versem adet olurdum baslayinca tekrar adet olamazdim degsk bi hap sutun artar diye bu hapi verdi doktorum uygararas123
uygararas123 Mrv03mrv banada aynısını dedi doktorum bende tam tersi adet oluyorum ve 18 günde bire düştü birde uzun sürüyor benim ve aşırı kanamam oluyor doktoruma yazdım nadiren bazılarında böyle olabilir dedi
damla-6992 Ben de de cinsel isteksizlik ve kuruluk yaptı. Eşim kullanma diyor. Kanka gibiyiz bırakıcam bu gidişle 😂 tık yok. Adeti kesti 2. Ay olmadm adet.
uygararas123 damla-6992 herkes de farklı demek ki beni depresyona da soktu bu ilaç sürekli ağlama isteği eskiden ufak tepki verdiğim şeyleri çok sorun ediyorum herşeyi kafaya takıyorum kullansam ayrı bi dert kullanmasam ayrı bi dert
uygararas123 Tftmnr ya bende bırakmayı düşünüyorum hapı ama küçük bebeğim var hamile kalmaktan korkuyorum şuan ikinci çocuk için hiç hazır değilim çünkü
Daphnemom 4.kutuya başladım kullanmaya başladığımdan beri regl olmuyorum, değişik bi hap. Daha önce yasmin kullanıyodum 21 gün sonra regl olup devam ediyodum…